Pazar neşesi, festival heyecanı ile birleşti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Pazar neşesi, festival heyecanı ile birleşti


 

Mersin’in en büyük festivali olan Narenciye Festivali’nin 8’incisi, Mersinlilerin Pazar keyfi ile birleşti.

Haber Merkezi

 

 Startı dün verilen ve renkli görüntülere sahne olan festivalde 2'nci gün heyecanı, Pazar keyfi ile birlikte yaşanıyor. Sabahın erken saatlerinde festival alanına gelen çok sayıda vatandaş, güzel havanın tadını çıkarıyor. 200'ün üzerindeki stantta alışveriş yapma imkanı da bulan aileler, oyun alanlarında çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçiriyor.

 Festivalden son derece memnun olan Mersinliler, "Kentimizin en önemli değerlerinden olan narenciyenin festival aracılığı ile mükemmel bir eğlence ortamı oluşturulmasından son derece memnunuz. Güneşli bir Pazar gününü bu şekilde değerlendirmek bizler için de farklı bir deneyim oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

 Gün boyu müzik dinletileri, gastro show, narenciye temalı kostümlerin sergileneceği defile ve flyboard gösterisi gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan 8. Narenciye Festivali, akşam 19.30'daki Fatih Erkoç-Ahmet Baran konseri ile taçlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA