Silifke’de ’Adli Kolluk Koordinasyon’ toplantısı yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de ’Adli Kolluk Koordinasyon’ toplantısı yapıldı


 

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığınca adalet hizmetlerinin adil, hızlı ve etkili bir şekilde sunulmasını sağlamak amacıyla 'Adli Kolluk Koordinasyon' toplantısı düzenledi.

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya ilçedeki cumhuriyet savcıları, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Petek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Keskinsoy, Taşucu Sahil Güvenlik TCSG 305 Bot Komutanı Batu Şengül ile ilgili birim personelleri katıldı.

Toplantıda konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Adalet Bakanlığının 'güven veren ve erişebilir adalet sistemi' vizyonu doğrultusunda, Silifke ilçesinde huzur ve güvenliğin sağlanması, yine adli hizmetlerin adil, hızlı ve etkili bir şekilde sunulmasının öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, bu hedeflere ulaşmak için adli kolluk hizmetlerini gerçekleştiren kurumlar ile iş birliği içerisinde çalışmanın önemine değindi.

Cumhuriyet savcıları Abdullah Gökçe, Hakan Güzel, Mehmed Fatih Durmuş, Nurbanu Keleş, Nurhak Ateş, Özge Yıldırım Korkmaz, Sadullah Gül ve Zahide Gül Emlik tarafından, 'ceza muhakemesi kanunu uygulamaları, müracaat işlemleri, seri muhakeme ve uzlaştırmaya tabi suçlarda karşılaşılan sorunlar, bilişim suçlarında karşılaşılan sorunlar, suça sürüklenen çocuk ve kadına yönelik şiddet bürolarının görev alanına giren suçlar ve uyuşturucu suçlar' hakkında gerçekleştirilen sunumun ardından, Uzman Doktor Fatih Gümüşsoy tarafından faaliyetlerine başlama aşamasında olan Silifke Adli Tıp Şube Müdürlüğünün işleyişi ve yapılacak işlemlere ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Toplantı, Silifke ilçesinde sıkça karşılaşılan suç tipleri, uygulamada yaşanan sorunlar ve alternatif çözüm yöntemlerine yönelik karşılıklı soru cevapların ardından sona erdi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA