Haydi Tarsus tribüne | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Haydi Tarsus tribüne


 

TKBL’de şampiyonluğun en büyük favorisi konumundaki lider Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, haftasonu evinde Tourism X Boğaziçi Basketbol Takımını ağırlayacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Süper Lig yolculuğunu sürdürüyor.

Şampiyonluk hedefiyle bugüne kadar çıktığı 8 maçın 7’sini kazanan Tarsus Belediyesi, Cumartesi günü saat 13:00’de Tourısm X Boğaziçi Basketbol’u konuk edecek.

Geçen hafta deplasmanda Elazığ İl Özel İdaresi’ne 78-64 yenilerek ilk mağlubiyetini alan Tarsus ekibinin, 7 maçlık galibiyet serisi de bu karşılaşma ile son bulmuştu. Bu maçı arkasında bırakarak hedefine bir adım daha yaklaşmak için galibiyet parolası ile parke inme hesapları yapan Tarsuslu Periler, alacağı galibiyet ile moral bulmak istiyor.

Tarsus Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak maç için kulüpten, “Haydi Tarsus tribüne, takımını yalnız bırakma” çağrısı yapıldı.

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mustafa Secerlioğlu da, “Seyircimizin daha fazla olmasın temenni ediyorum, o salonların dolması lazım. Tarsus İdman Yurdu, diğer branşlar olsun, ilçeye son yıllarda kupa getirmiş tek takımız. Seyircinin tribünleri tıka basa doldurup daha çok desteklemesini tabiî ki bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA