Süper son yaklaşıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper son yaklaşıyor


 

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde ilk yarının son 2 haftasına girildi. A ve B grubunda oynanacak 8’nci hafta maçlarıyla play-off mücadelesi takımlar devre arasına avantajlı girmek için sahaya çıkacak. A grubunun lideri Mersin Camspor ligde galibiyet ile tanışamayan Kuvayi Milliyespor’u evinde konuk edecek. A grubunun haftanın maçı olarak görülen, ikinci ile üçüncünün oynayacağı maçta Akdeniz Belediyespor ile Mezitli 33 Spor karşı karşıya gelecek. 6 puan değerinde ki karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da Seyfi Ali Türkoğlu sahasında oynanacak.

B grubunun lideri Erdemli Belediyespor yakın takipçilerinden Mersin 33 FK ile oynayacak. 6 puan değerinde ki karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da Erdemli’de oynanacak. Liderin yakın takipçilerinden biri olan Mut İdman Yurdu Belediyespor ise Erdemli temsilcisi Erdemli Yörükspor il 3 puan mücadelesi verecek. Bu karşılaşma da Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA