‘Kötü alışkanlıklara ret, sporla sağlıklı yaşama evet’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Kötü alışkanlıklara ret, sporla sağlıklı yaşama evet’


 

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, “Kötü Alışkanlıklara Ret, Sporla Sağlıklı Yaşama Evet” sloganıyla Mersin Valiliğimiz himayesinde başlatılan kampanya kapsamında Akdeniz İlçesi Çay ve Çilek Mahallelerinin gençleri ile bir araya geldi, futbol müsabakası gerçekleştirdi.

Gençlerle yapılan futbol müsabakasında Vali Pehlivan’a; Vali Yardımcıları İbrahim Küçük ve Alp Eren Yılmaz, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Oğuz Bavbek, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak eşlik etti.

 Vali Pehlivan, “416 bin öğrencimiz Milli Eğitime bağlı okullara devam ediyor. 57 bin üniversite öğrencimiz, dört üniversitemiz var biliyorsunuz, oradaki okullara devam ediyor. Bu süreçte gençlerimizi bir yandan okullarda eğitsel faaliyetlerde bilgilendirirken bir yandan da sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerine katılmalarını istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA