Ali Mahir Başarırı konuştu mecliste tansiyon yükseldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ali Mahir Başarırı konuştu mecliste tansiyon yükseldi


 

Hakkında fezleke hazırlanan CHP mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır TBMM’de, cumhuriyete laf ettiği için Mahir Ünal’ın hakkında neden fezleke hazırlanmadığını sorarak, “Genel Başkanınız Recep Tayyip Erdoğan hayatındaki ilk sabıkayı, Beyoğlu hakimlerine sarhoş dediği için aldı” dedi. AKP’lilerin sataşmaları ile mecliste tansiyon yükseldi.

GİZEM EKİCİ

 

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Yalova'daki dava kapsamında gönderilen fezlekelerle ilgili TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yaptı. Konuşmasında Cumhuriyet'i hedef alan sözleri sonrası AKP'de grup başkanvekilliği görevinden istifa eden Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'a neden fezleke gelmediğini soran Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı da hedef alınca, AKP’lilerin hedefi oldu. Kurulda karşılıklı tartışma ile tansiyon yükseldi.

 

“ERDOĞAN’IN İLK SABIKASI NE?”

Milletvekili Başarır yaptığı konuşmada, “Size sormak isterim, Genel Başkanınız Recep Tayyip Erdoğan hayatındaki ilk sabıkayı nereden aldı? Beyoğlu hakimlerine sarhoş dediği için aldı. Allaha şükür bizim böyle bir beyanımız yok. ‘Anayasa Mahkemesi'ni kapatsınlar' diyen, ‘Anayasa Mahkemesi kararlarını tanımıyorum' diyen biz miyiz? Yargının geldiği nokta vahimdir” dedi.

 

180 MİLYON DOLAR RÜŞVETTEN KARAPARASI OLAN MİLLETVEKİLİ YARGILANMIYOR

CHP'li Ali Mahir Başarır, konuşması sırasında ‘yargı babanın çiftliği değil' diye kendisine laf atan bir milletvekiline “Asıl babanın çiftliği bu ülke değil. Ancak bu ülke senin babanın çiftliği gibi olmuş ki 180 milyon dolar rüşvetten karaparası olan milletvekili yargılanmıyor” dedi.

 

"SUÇSUZ MİLLETVEKİLİNİ YARGILAYACAKSINIZ, KİRLİ İŞLER YAPAN MİLLETVEKİLİ HAKKINDA FEZLEKE GELMEYECEK"

CHP'li Başarır, “Suçsuz milletvekilini yargılayacaksınız, kirli işler yapan milletvekili hakkında fezleke gelmeyecek. TCK 301'den önünüze gelen milletvekiline fezleke yolluyorsunuz, Mahir Ünal'a neden fezleke gelmedi? Cumhuriyete laf etti, onun cezasını neden Recep Tayyip Erdoğan veriyor? Neden yargı vermiyor? Ben söyleseydim o lafı bana fezleke gelirdi. Mahir Ünal'a neden gelmiyor? İşte yargı bu. Çünkü sizin suç işleme özgürlüğünüz var. Siz yargı tarafından korunuyorsunuz, milletvekilleriniz korunuyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA