Toroslar Belediyesinden çocuklar için tatil şenliği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar Belediyesinden çocuklar için tatil şenliği


 

Haber Merkezi

 

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, çocukların ara tatillerini doyasıya geçirebilmeleri amacıyla tatil boyunca katılabilecekleri şenlik hazırladığı bildirildi.

12-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek 'Toroslar Çocuk Şenliği’nde en sevilen çizgi film karakterleri, birbirinden eğlenceli oyunlar, eğitici atölyeler ve sihirbazlık gösterileri yer alacak. Çocuklar, çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenecek. 12 Kasım Cumartesi günü başlayacak şenlik, tamamen ücretsiz olacak.

Tatil boyunca sırasıyla Niloya, Kukuli, Elif'in Düşleri, Sevimli Dostlar, Heidi, Harika Kanatlar ve Keloğlan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde olacak.

 

"ÇOCUKLARIMIZIN YÜZLERİNDEKİ TEBESSÜM İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

“Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm için çalışıyoruz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Yoğun ve yorucu geçen bir eğitim öğretim döneminin ardından çocuklarımıza tatil hediyesi vermek istedik. Okuldan uzaklaştıkları bu zamanı verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri amacıyla bir şenlik hazırladık. Bir festival tadında geçecek olan şenliğimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA