Adaylara OZM eğitimi verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Adaylara OZM eğitimi verildi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüklerine yeni atanan 44 aday orman muhafaza memurlarına OZM eğitimi verdi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü; Anamur, Bozyazı, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mersin, Mut, Silifke ve Tarsus Orman İşletme Müdürlüklerine yeni atanan, 44 aday orman muhafaza memurlarına yönelik Tarsus ve Silifke Orman İşletme Müdürlüklerinde 4 gün süreyle büro ve arazide uygulamalı Orman Zararlarıyla Mücadele (OZM)eğitimi verildi.

Açıklama şöyle devam etti: “Orman Zararlarıyla Mücadele Şube Müdürü Veysel Önen ve Şube Teknik Personelleri Ömer Türkleş, Ersin Tuncay Sarı, Entomolog Mehmet Kaplan tarafından, 2 gün boyunca büroda teorik eğitim alan, Aday Orman Muhafaza Memurlarına, 2 gün de arazide uygulamalı olarak eğitim verildi.

Yapılan teorik ve arazi uygulama eğitiminde Ormanların Kanun Dışı Müdahalelerden Korunması Esaslarına dair 293 sayılı Tebliğ, Orman suçlarının takibi ve soruşturma yöntemleri,7064 sayılı tamim, Damga yönetmeliği, Orman Ürünlerine verilecek Taşıma Belgelerine ait yönetmelik, Orman Zararlılarıyla Mücadele Esaslarına ait 305 sayılı tebliğ,Otlatma yönetmeliği, Orman Bilgi Sistemi (ORBİS) koruma ve sağlık modülü konularında ve Ormanların kanun dışı müdahalelere karşı izlenmesinde kullanılan fotokapan kurulumu hakkında, genç orman muhafaza memurlarına eğitim verildi.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA