650 kişi istihdam edecek dev yatırım onay aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

650 kişi istihdam edecek dev yatırım onay aldı


 

Dross Alüminyum Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti’nin Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne (MTOSB) 650 kişi istihdam edecek, 500 milyon TL değerinde ki yatırımı onay aldı.

Haber Merkezi

 

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Kasım ayı Müteşebbis Heyet toplantısı gerçekleştirildi.

Bölge Heyet Toplantı Salonu'nda Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

OSB'nin mevcut durumu, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verilen toplantıda geleceğe yönelik atılması planlanan adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca, MTOSB 1. OSB’de 48.818 m2 ‘lik alanda 500 milyon TL yatırım yaparak 650 kişi istihdam edecek olan Dross Alüminyum Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. yatırım başvurusu olumlu değerlendirilerek gerekli işlemler başlatılması kararı alındı.

TARSUS OSB HIZLANDI

Gün içinde ayrıca yine Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (TOSB) Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Pehlivan Başkanlığında, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi şantiye binasında gerçekleştirilen toplantılara; yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

OSB’nin gelişim sürecinin değerlendirildiği toplantılarda gündem maddeleri görüşülerek muhtelif kararlar alındı.

Toplantı sonrası Vali bir yandan elektrik, içme suyu,yol, yağmur suyu toplama, taşkın koruma çalışmaları diğer yandan fabrikaların inşaatlarının yoğun bir şekilde devam ettiği Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu,bilgiler aldı.

Vali Pehlivan’a Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ruhi Koçak ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA