Turunçgil Kongresi için gala gecesi düzenlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Turunçgil Kongresi için gala gecesi düzenlendi


 

Haber Merkezi

 

Mersin'de bu yıl 6-11 Kasım tarihleri arasında yapılan '14. Uluslararası Turunçgil Kongresi’ için gala gecesi düzenlendi.

Pedias Consept’te gerçekleştirilen gala gecesine Vali Ali Hamza Pehlivan, Adalet Komisyon Başkanı Mustafa Kahveci, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ecer, Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Mustafa Karagöz ve Kongre için ülkemizde bulunan 30 farklı ülkeden 300’ün üstünde akademisyen ve diğer davetliler katıldı.

Programda, Mersin Üniversitesi Konservatuar öğrencilerinin Kafkas dans gösterileri, keman dinletisi ve sanatçı Ahmet Baran'ın kanun dinletisi sergilendi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, 14. Uluslararası Turunçgil Kongresi'nde emeği geçenlere Turunçgil Konseyi tarafından hazırlanan plaketleri takdim ederek, yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA