MERSİN ATA’SINI ANACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN ATA’SINI ANACAK


 

Ülke genelinde olduğu gibi bugün Mersin’de de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yılı kapsamında resmi anma programı gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi

 

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. yılı tüm yurtta büyük bir hüzünle anılacak…

Ülke genelinde olduğu gibi bugün Mersin’de de Atatürk için resmi anma programı gerçekleştirilecek. Mersin Valiliği tarafından gerçekleştirilecek resmi anma programı saat 09:00’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma işlemi ile başlayacak. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile devam edecek törende bayraklar yarıya indirilecek.

Anma programı protokolün katılımıyla Mersin Kültür Merkezi’nde devam edecek. Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Öğrenci Korosu tarafından seslendirilecek İstiklal Marşı ile başlayacak tören, Hacı Sabancı Lisesinin hazırladığı 10 Kasım Oratoryosu ile devam edecek. Törende son olarak Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Orkestrası tarafından ‘Atatürk’ün sevdiği şarkılar’ temalı bir program sahnelenecek.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA