İşyerinin malzemelerini çalan hırsızlar yakalandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İşyerinin malzemelerini çalan hırsızlar yakalandı


 

Haber Merkezi

 

Emniyet ekipleri, Çavak yolu üzerinde bulunan bir işyerinden 250 bin TL değerindeki malzemeleri çalan hırsızları yakaladı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Çavak yolu üzerinde bulunan bir işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yapılan araştırma ve kamera çalışmaları neticesinde olayın şüphelilerinin A.O.ve Ö.O.  olduğu tespit edildi. Şahısları yakalayan emniyet, çalınan ve değeri yaklaşık 250 bin TL olan malzemelerin bir kısmını hurdacılarda bir kısmını da Çamlıyayla İlçesindeki hurdacılara satıldığını tespit etti. Çalınan malzemeler toplatılarak sahiplerine teslim edildi.

1 Adet Kompesör, 1 Adet Lazer kesici makinası, 1 Adet.Trojer kesim makinası, 1 Adet Argon Elektrik kaynak makinası, 3 Adet Spiral makine, 1 Adet Hilti matkap, 2 Adet Testere bıçağı, 9 Adet Kesici taşı,9 Adet Taşlama taşı ve çanta içerisinde çok sayıda anahtar takımı malzemeleri ele geçirilerek şüpheliler hakkında gerekli adli işlemlere başlatıldı.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA