Mersin ekipleri coştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ekipleri coştu


 

BAL’da mücadele eden Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurluspor, 3’te 3 yaparak coştular.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk yarının ortasına gelindi. Ligin 6’ncı haftasında Mersin temsilcileri 3’te 3 yaparak haftanın kazananları oldu. İlk 5 içinde 2 Mersin temsilcisinin olduğu ligde Silifke Belediyespor lider Adana FK’nın 3 puan gerisinde, Anamur Belediyespor ise 6 puan gerisinde haftaya girdi. Homurluspor topladığı 9 puan ile 6’ncı haftaya 5’nci sırada girdi.

 

LİDERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Hafta içi hoca değişimine giderek geçen yıl takımın başında olan Muzaffer Tozlu ile yeniden anlaşan Silifke Belediyespor kendi seyircisi önünde Samandağ Gençlerbirliği’ni konuk etti. Yeni hocası ile ilk maçına çıkan Kırmızı Beyazlı ekip istekli ve etkili oynadığı maçı kazanarak lideri yakından takip etmeyi sürdürdü. Attığı 2 golle karşılaşmayı 2-0 kazanan Silifke temsilcisi lider ile arasında ki 3 puanlık farkını açılmasını önlemiş oldu.

Silifke Belediyespor ligin 7’nci haftasında Hıdırlıgücü’ne konuk olacak. Ligde 12’nci sırada bulunan rakibinin tek galibiyeti bulunuyor. Hıdırlıgücü Silifke Belediyespor karşılaşması Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

 

ANAMUR TOPARLANMAK İSTİYOR

Lige Bahçespor’u 5-0 yenerek başlayan Anamur Belediyespor bu karşılaşmanın ardından beraberlik takımı olmuştu. Oynadığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Anamur temsilcisi bu hafta ligde oynadığı 6 karşılaşmayı da kaybeden Ceyhanspor’a misafir oldu. Rahat bir 90 dakika çıkaran Anamur Belediyespor karşılaşmayı 3-1 kazanarak 3 hafta aradan sonra ilk galibiyetini aldı.

Bu aldığı galibiyeti hemen unutan Anamur Belediyespor hafta sonu oynayacağı derbi maçının hazırlıklarına başladı. 6 puan değerinde ki karşılaşmada Anamur’da Anamur Belediyespor ile Homurlu 1951 Spor karşı karşıya gelecek.  İl sıralamasında ki önem düşünüldüğünde bu maçı kaybedenin ligde işinin zor olacağı düşünülüyor.

 

HOMURLU SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR

En küçük bütçeli, dar kadroya sahip Homurluspor kazanarak yoluna devam etti. Ligin 6’ncı haftasında Koray Aydın Stadyumunda Hıdırlıgücü’nü ağırladı. Her iki ekibinde galibiyete yakın oynadığı karşılaşmada Homurlu maçın tek golünü atarak karşılaşmayı 1-0 kazandı. 3 puanın sahibi olan Homurlu zaman kaybetmeden hafta sonu Anamur ile oynayacağı derbi maçının hazırlıklarına başladı.

 Anamur Belediyespor’un 1 puan gerisinde bulunan Homurlu derbide en az 1 puan alarak arada ki puan farkının açılmasını engellemeye çalışacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA