Gözler Süper Lig’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gözler Süper Lig’de


 

Mersin Süper Amatör ligde play-off yarışında tempo her geçen hafta artarak sürüyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

İlk yarının bitime 2 hafta kala ekipler işi sıkı tutmaya başladı. A grubunda ilk 3 sırada bulunan ekipler 16’şar puanla zirvede ki yerini korudu. Averajla da olsa Camspor liderliğini devan ettirmeyi bildi. B grubunda Erdemli Belediyespor liderliğini puan farklı ile koruyor. Her gruptan 2 takımın düşeceği ligde alt tarafta da heyacan nefesleri kesiyor.

 

CAM GİBİ KESTİ

A g rubun lideri haftanın en farklı galibiyetine imza atarak liderliği kimseye kaptırmadı. Geçen sezon Bölgesel Amatör Ligden düşen İdman Yurdu 1925 ile kendi sahasında karşılaşan Mavi Beyazlı ekip rahat oynadığı karşılaşmayı 8-1 kazanarak rakiplerine gözdağı verdi. Maçın mutlak hakimi olan Camspor 90 dakika boyunca attığından fazlasını kaçırdı.

 Antreman havasında geçen karşılaşmayı 8-1 kazanarak haftanın en gollü maçını izletti. Haftaya lider giren Camspor hafta sonu 3 puan gerisinde olan Toroslar Belediyespor ile oynayacak. Ligde zor günler geçiren, imkansızlık içinde maçlara çıkan İdman Yurdu 1925 için tehlike çanları çalmaya başladı. Kısa süre içinde toparlanmaz ise lige veda etme ile karşı karşıya kalabilir. İdman Yurdu 1925 hafta sonu Silifke İdman Yurdu ile oynayacak.

 

AKDENİZ TOPARLADI

Bir ara ligde sallanan, arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile teknik ekibi üzen Akdeniz Belediyespor toparlanarak yeniden zirve yarışına ortak oldu. Silifke deplasmanında Silifke İdman Yurdu ile karşılaşan Mavi Beyazlı temsilcisi 4-0 gibi net skorla Mersin’e dönerek liderin averajla gerisinde yer aldı. Baştan sona üstün bir oyun oynayan Akdeniz Belediyespor asıl önemli maçı bu hafta sonu olacak. Aynı 16 puana sahip 2 ekip Akdeniz Belediyespor ile Mezitli 33 Spor ile oynayacak.

6 puan değerinde ki karşılaşma Seyfi Ali Türkoğlu Suni Çim sahada oynanacak. Haftayı BAY geçmesine rağmen 3’ncü sırada ki yerini koruyan Mezitli 33 Spor’da tüm hesaplar hafta sonu oynayacağı kritik Akdeniz Belediyespor maçını kazanmak için yapılıyor.

A grubunda üst lige çıkmak için yaşanan yarış kadar lige tutunma yarışı da büyük ilgi altında. Ligde henüz galibiyeti olmayan 2 puana sahip Kuvayi Milliyespor, 4 puanlı İdman Yurdu 1925 ve 6 puanlı Tarsus Belediyespor lige veda etme ile karşı karşıya kalan ilk ekiplerin başında geliyor.

B grubunda haftalardır liderliğini sürdüren Erdemli Belediyespor yakın takipçilerine puan farkı atarak liderliğini sürdürdü.

 

EMİN ADIMLARLA GİDİYOR

Haftalardır ligin zirvesinde yer alan Erdemli Belediyespor hafta sonu Tarsus’taydı. Tarsus’ta  Tarsusgücü’ne misafir oldu. İstediği gibi oyunu kontrol eden, tempoyu ayarlayan, rakibine geniş alan bırakmayan Erdemli Belediyespor 4-0 kazanarak 3 puanı alan taraf oldu. En yakın takipçisi Mut İdman Yurdu Belediyespor’a 3 puan fark atan Erdemli Belediyespor hafta sonu 3 puan gerisinde olan diğer kulüp Mersin 33 FK ile oynayacak.

 

TAKİP SÜRÜYOR

Lider Erdemli Belediyespor’un en yakın takipçilerinden Mut İdman Yurdu Belediyespor Erdemli’den 3 puanla döndü. Erdemlispor’la 3 puan mücadelesi yapan Mut İdman Yurdu 3-0 gibi net skorla kazanarak play-off için yoluna devam etti. Maçın mutlak hakimi olan Mut temsilcisi şimdiden kendisi gibi play-off’u hedefleyen Erdemli Yörükspor ile karşılaşacak.

 

YARA ALDI

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligden düşen, tekrar çıkmak için mücadele eden Mersin 33 FK beklemediği puan kaybı yaşadı. Evinde Tarsuspor ile karşılaşan Mavi Beyazlı ekip maçın büyük bölümünde üstün oynamasına rağmen gol yollarında etkisiz olunca karşılaşmada gol sesi çıkmadı 0-0. Berabere kalarak play-off yolunda yara alan Mersin FK hafta sonu oynayacağı 3 puan önünde ki lider Erdemli Belediyespor maçını düşünmeye başladı.

6 puan değerinde ki karşılaşmayı kazanarak zirveye ortak olmak isteyen Mersin 33 FK’da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA