TARİHİ YENİLGİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARİHİ YENİLGİ!


 

TKBL’de namağlup şampiyon olarak adını tarihe yazdırmak isteyen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu hayalini Elazığ deplasmanında bıraktı. Tarsus ekibi Elazığ İl Özel İdare’ye 78-64’lik kaybettiği maç ile sezondaki ilk yenilgisini aldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 8. Haftası’nda lider Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, tarihi bir yenilgi yaşadı. 7 haftadır parkenin tozunu attıran Tarsuslu periler,

Elazığ İl Özel İdare TKBL’de namağlup şampiyon olarak adını tarihe yazdırma hayalini Elazığ’da bıraktı.

İl Özel İdare Spor Kompleksi’nde oynanan maçta baştan sona etkili olan Elazığ ekibi, ilk periyodu 25-17, ikinci periyodu 42-30, üçüncü periyodu 58-43 ve maçı 78-64 kazanarak rakibine bu sezonki ilk yenilgisini yaşattı.

Bordo-Beyazlılarda Channon Fluker 21 sayıyla galibiyette başrol oynarken, Yaren Gündüz 18, İlknur Yıldızhan Çetin 17 ve Fatma Ata 13 sayıyla çift hanelere ulaştı. Lider Tarsus Belediyesi’nde Sasha Goodlett ile Dilara Tongar’ın 15’er sayıları mağlubiyeti önleyemedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA