Lojistikçilerin seçiminde gerilim yaşandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lojistikçilerin seçiminde gerilim yaşandı


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın meslek komitesi seçimlerinde tansiyon yükselince gerilim yaşandı. Oda başkanlığı için yarışan İsa Çani’nin de üyesi olduğu 20 nolu Uluslararası Yük ve Eşya Taşımacılığı Meslek Komitesinde yaşanan gerilim tüm salonda panik yarattı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Organ Seçimleri başladı. Yenişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleşen seçimlere ilgi yoğun oldu. Ufuk Maya, İsa Çani, Ayhan Kızıltan ve Hakan Kayacı’nın yarıştığı seçimler öğleden sonraya kadar sakin geçti.

Ancak seçimlerin bitmesine yakın tansiyon bir anda yükseldi.

Yaklaşık bin kişinin oy kullandığı tahmin edilen 20 nolu Uluslararası Yük ve Eşya Taşımacılığı Meslek Komitesi için yarışan Turuncu ve Mavi Liste adaylarının taraftarlarının kısa süreli ağzı dalaşı bir anda tartışmaya dönüştü.

Meclis Asil üye adaylığı için turuncu listede; Murat Aktoğ, Burhan Şiğva, Ahmet Aktaş ve Aziz Tatlı’nın, mavi listede ise MTSO başkanlığı için yarışan İsa Çani ve Mehmet Altay, Necmettin Cabadak, Yaşar Özkaya’nın yarıştığı seçimlerde polisin geniş güvenlik önlemi ile hemen olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafları alandan uzaklaştırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA