AKP’Lİ VEKİL İŞİ GÜCÜ BIRAKTI GAZETECİLERLE UĞRAŞIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP’Lİ VEKİL İŞİ GÜCÜ BIRAKTI GAZETECİLERLE UĞRAŞIYOR!


 

Mersin vekili olmasına rağmen kentte katkı sunmaması ile eleştirilen AKP Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, işi gücü bıraktı, gazetecilerle mi uğraşıyor? Son olarak vekili eleştiren gazeteci Okan Çalışkan’ın, TRT’deki görevine son verildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in ithal vekil olarak en çok eleştirilen isimlerinden olan AKP’li Ali Cumhur Taşkın son olarak bir gazeteciyi işinden etme iddiasıyla gündeme geldi.

Aslen Tarsuslu olmasına rağmen ilçe ile bağı olmayan hatta ilçede tanınmayan vekilin; bölgesine ilgisizliği sık sık eleştiri konusu olurken son yaşanlar isyan ettirdi.

 

TRT MÜDÜRÜ: “BENİ ANKARA'DAN ARADILAR”

İddiaya göre; Taşkın’a siyasi çalışmalarının yetersizliği nedeniyle eleştirilerde bulunan  Tarsus Medya Mensupları Derneği (Tarsus MEDYAD) Başkanı Okan Çalışkan, hedef oldu. AKP Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın hakkında “Tarsuslu olmasına rağmen Tarsus’a gelmediği, Tarsus kamuoyunda tanınmadığı, başta yol sorunu olmak üzere yörenin birçok sorununa duyarsız kaldığını” ileri süren yazılar kaleme alan Çalışkan, bu eleştiriler ve yazılardan rahatsız olan Milletvekili Taşkın’ın hışmına uğradı. 

Okan Çalışkan’ı yaklaşık 7 yıldır serbest muhabiri olduğu TRT’ye şikayet eden Taşkın, gazetecinin işinden olmasını sağladı.

Okan Çalışkan, bu şikayetin ardından TRT Çukurova Bölge Müdürü tarafından aranarak, işinden olduğunu öğrendi. Çalışkan’ı telefonla arayan müdür, “Beni Ankara'dan aradılar. Sebebini bilmiyorum ama size söylemek bana düştü. Artık sizinle devam etmeyeceğiz” dediği bildirildi.

Yaşananları Facebook hesabından kamuoyuna duyuran Çalışkan, “Ejnebi Ali istedi, TRT ile yollarım ayrıldı” başlıklı bir paylaşım yaptı.ersin,tarsus


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA