Tarsuslu Periler Elazığ deplasmanında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler Elazığ deplasmanında


 

Türkiye kupasını kazanan takım ve namaglup şampiyon olan takım olma başarısı göstererek Türkiye’de bir ilke imza atmak isteyen Tarsus Kadın Basketbol Takımı, Elazığ deplasmanında hedefine bir adım daha yaklaşmak için parkeye inecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) adeta fırtına gibi esen ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 8. Hafta kapsamında Elazığ İl Özel İdare SK’ya konuk olacak.

5 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmadan galip ayrılarak yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Sarı Lacivertli temsilcimiz, Eylül ayında rakibini ezip geçtiği maç sonrası Türkiye kupasını kazanan takım olmuştu.

Ligde 14 puan ile lider olan Tarsus ekibi, 11 puan ile 7. sıradaki Elazığ ekibini de geçerek namaglup şampiyonluk hedefini sürdürmek istiyor.

Tarsus Belediye Spor Kulübü Basketbol Baş Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, oyuncularına güvendiğini ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyleyerek, “Lider gidip lider dönmek istiyoruz. Sağlam adımlarla hedefimize yürüdüğümüz bu yolda bizi yalnız bırakmayan şehrimizin inancını boşa çıkarmamak için mücadele ediyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA