Mezitli’nin minikleri Çılgın Saç Partisi’nde eğlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’nin minikleri Çılgın Saç Partisi’nde eğlendi


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesine bağlı hizmet veren Enis-Necip Tüyeni Çocuk Gündüz Bakımevimizin minikleri Çılgın Saç Partisinde güzelliklerini ve yeteneklerini sergiledi. Güzel havada Gündüz Bakımevinin bahçesinde gerçekleşen partide farklı saç, kıyafet tasarımları ve dansları ile podyumda gösteri yapan miniklerin yarışma jürisini de yine arkadaşları yaptı. Aileleri ve öğretmenlerinin yardımıyla ilginç saç tasarımları, farklı kıyafet ve kostümlerini müzikle süsleyen çocuklar mutluluklarını öğretmen ve arkadaşlarıyla paylaştı. Tek tek hazırlanan podyuma gelerek, Kültü Sosyal İşler Müdürü Özlem Aksöz, Kreşler Koordinatörü Figen Kocaoğlu ve arkadaşlarından oluşan jürinin önden geçen minik mankenlere arkadaşları da alkışlarla destek verdi.Partide öğretmenler de ilginç saç tasarım ve makyajları ile miniklerle yarıştı. 

Tüm miniklerin birinci olduğu Çılgın Saç Partisi daha sonra Gündüz Bakımevinin bahçesinde müzik ve danslarla devam etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA