Lisede özel sektör ile kimya buluşması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lisede özel sektör ile kimya buluşması


 

Haber Merkezi

 

Mersin Toroslar Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde “Atölye Tadında Buluşmalar, Kimya Teknolojisi Alanı Etkinliği” düzenlendi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın da katıldığı etkinlikte okulda öğrenim gören 33 öğrencinin sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

İl Müdür koca etkinlikte yaptığı konuşmada, “Biz Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ‘Proje Şehri Mersin’ diyerek evlatlarımızın geleceği için tüm birimlerimizle, tüm kurumlarımızla, kentimizin tüm bileşenleriyle iş birliği halinde bir yola çıktık. En büyük amacımız çocuklarımızın çağın gereklerine uygun şekilde yetişmeleri, bilimde, teknolojide, sanayide, sporda, sanatta öncü olmaları, gelecek yüzyıla, emin adımlarla, güvenle ilerlemeleri ve kendilerini geliştirdikleri alanlarda istihdam olanaklarından azami derecede faydalanmalarıdır.

Bakanlığımızın da üzerinde önemle durduğu gibi mesleki eğitim alan evlatlarımız, istihdam alanlarında sektör temsilcileriyle bir araya gelerek, uzmanlıklarını geliştirmekte ve geleceğe emin adımlarla yürümektedirler. Bu projede de Bakanlığımızın vizyonuna uygun olarak mesleki ve teknik liselerde öğrenim gören öğrencilerimiz, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda sektör temsilcileri ile bir araya getirerek eğitimin sosyal ve sektörel entegrasyonunun sağlanması amaçlanmaktadır.

Projenin başarıyla sürdürülmesini temenni ediyor, projede emeği geçen tüm sektör temsilcilerimize, bugün burada konuşmalarını yaparak çok değerli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan tüm konuşmacılara, tüm meslektaşlarıma, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Projede tematik olarak belirlen 7 ana alana yönelik 7 mesleki ve teknik eğitim okulunda öncelikle atölye imkânları göz önüne alınarak Mersin Atölye Tadında Buluşmalar adlı etkinlik serisi yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA