Mersin ekipleri kayıpta | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin ekipleri kayıpta


 

Büyük yatırımlar yapılana ancak istenilen sonuçların bir türlü alınamadığı Bölgesel Amatör Lig’de 3 Mersin temsilcisi; Silifke Belediyespor zirveden uzaklaşırken, Anamur Belediyespor adeta dağılıyor. Ligin yenisi Homurlu ise bildiğimiz gibi…

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Ligde 7’nci grupta mücadele eden Mersin ekipleri bu hafta hanesine 3 puan yazdıramadı. Ligde zirve mücadelesi veren Silifke Belediyespor deplasmandan eli boş dönerken, Anamur Belediyespor kendi sahasında rakibiyle berabere kalarak 3 puanı kaçıran taraf oldu. Anamur ile ligde en çok berabere kalan ekiplerden olan Homurlu Hatay deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı. Mersin temsilcileri bu hafta galibiyet alamadığı için ilk 3 içinde yer alamadı.

 

UZAKLAŞIYOR

Haftaya lider Adana 1954 FK ile aynı puanda averaj ile 2’nci sırada giren Silifke Belediyespor Araban Belediyespor’a 1-0 kaybetti. Ligde 2’nci sırada bulunan Araban Belediyespor ile kıran kırana maç çıkaran Silifke ekibi gol bölgelerinde sonuca gidemedi. Öne geçme fırsatı bulan Silifke Belediyespor ceza sahası içinde etkisiz bir maç çıkarınca çok istediği golü bulamadı. Ev sahibi bulduğu tek golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak ligde ki yerini korudu.

Beklemediği puan kaybı yaşayan Silifke Belediyespor 10 puan ile 4’ncü sırada yer aldı. Liderin 3 puan gerisine düşen Silifke Belediyespor hafta sonu 1 basamak altında bulunan Samandağ Belediyespor ile karşılaşacak.

 

ANAMUR TÜKENİYOR

Ligde şampiyonluk isteyen, büyük bir bütçe ayıran ancak istediği sonuçları alamayan Anamur Belediyespor eriyor. Kendi seyircisi önünde 5 Temmuz İskenderunspor’u konuk etti. Seyircisinin desteğini almasına rağmen zaman zaman baskı yiyen Anamur Belediyespor 2 gol atmasına rağmen 1 puan alabildi 2-2.

Etkili ve iyi futbolunu maçın büyük bölümüne yayamayan, rakibin ataklarına engel olmakta zorlanan Yeşil Beyazlı ekip kalesinde 2 gol gördü. 3 Puan hesapları yaparak çıktığı karşılaşmada 1 puan alabilen Anamur Belediyespor liderin 6 puan gerisine düştü. Anamur Belediyespor son fırsat olarak gördüğü Ceyhanspor ile hafta sonu oynayacak.

 

HOMURLU BİLDİĞİMİZ GİBİ

Beklenmedik puanlar alarak orta sıralarda kendine yer bulan Homurlu  1951 Spor, haftaya deplasmanından puanla döndü. Hatay’da Samandağ Gençlerbirliği’ne misafir oldu. Daha çok kendi sahasında bekleyen Mersin ekibi yakaladığı kontra ataklarla gol aradı. Her iki ekipte gol bölgelerinde yetersiz kalınca gol atmayı beceremedi. Karşılaşmada gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sona erdi. Homurlu 6 puan ile 9’ncu sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA