Silifke’de Tozlu dönemi başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de Tozlu dönemi başladı


 

Haber Merkezi

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, ligin beşinci maçında Gaziantep deplasmanında karşılaştığı Araban Belediyespor'a  1-0 mağlup olarak  10 puanda kaldı.

Silifke Belediyespor yönetimi, Araban Belediyespor maçı öncesi hafta içi Teknik Direktör Faik Demir ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırırken, geçen sezon görev alan Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile anlaştı.

Silifke Belediyespor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Teknik Direktörümüz Faik Demir ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik direktörümüz Faik Demir, Yardımcı Antrenör Yusuf Aslan ve Kaleci Antrenörümüz Sadık Öztürk'e hizmetleri için sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz.”

Silifke Belediyespor eski Teknik Direktörü Faik Demir’de kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Silifke Belediyespor yönetimine teşekkür ederek ayrılığı duyurdu. “Bugün itibari ile Silifke Belediyespor Kulübü ile olan sözleşmemi sonlandırmış bulunmaktayım. Bize hep destek olan başta Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a, Kulüp Başkanım Gürhan Dölek’e, Yönetici Alp Kadıoğlu, Mehmet Ertaş, Mehmet Özer, Halil Sarı ve futbolcu kardeşlerime ve Kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum, Silifke Belediyespor’a bundan sonra başarılar dilerim” dedi.

SİLİFKE BELEDİYESPOR’DA TOZLU DÖNEMİ BAŞLADI

Teknik Direktör Faik Demir ile yolları ayıran Silifke Belediyespor yönetimi, Teknik Direktör Muzaffer Tozlu ile yeniden anlaştı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi. “Kulübümüze Süper Amatör Küme ‘de şampiyonluk yaşatan, Bölgesel Amatör Ligde sezon sonuna kadar şampiyonluk yarışında tutan Muzaffer Tozlu hocamız ile yeniden anlaşmış olup yardımcılığını Burhan Baygın, Mehmet Şıralı ve Kaleci Antrenörü Kadir Tulgar yapacaklardır. Şehrimize ve Silifke'li Sporseverlere hayırlı olmasını diler, Teknik Direktörümüz Muzaffer Tozlu ve teknik ekibimize başarılar dileriz.”

 

KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ TELAFİ EDECEĞİZ

Deplasmanda kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, “Hafta içi sezon başında anlaştığımız Teknik Direktörümüz Faik Demir ve ekibi ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırdık. Bize Süper Amatör Kümede şampiyonluk yaşatan ve Bölgesel Amatör Ligde de sezon sonuna kadar şampiyonluğa koşturtan eski Teknik Direktörümüz Muzaffer Tozlu ile anlaştık. Camiamıza, Silifke’mize hayırlı olsun. Araban Belediyespor karşısında da iyi mücadele ettik. Ama ilk yarıda şanssız bir gol yedik. Bu maçı unutup yeni Teknik Direktörümüz Muzaffer Tozlu önderliğinde başarılı maçlar çıkaracağız. Bizlere maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YENİDEN YUVADA OLMAK GÜZEL

Silifke Belediyespor ile yeniden anlaştığı için mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, “Silifke Belediyespor ailesi bildiğim, tanıdığım bir kulüp. Ben ve ekibim  takımla bütünleşemeden Araban Belediyespor maçına çıktık. Sahadan mağlubiyetle ayrıldık, üzgünüz. İnşallah antrenmanlarda sıkı çalışarak daha iyi olacağız. Futbolcularıma güveniyorum. Bana bu görevi layık gören Silifke Belediye Başkanımıza ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum. Samandağ Gençlerbirliği maçına da iyi hazırlanıp taraftarımız önünde inşallah galip geleceğiz” dedi.

 

SAMANDAĞ MAÇI ÜNÜVARDA

Silifke Belediyespor’un 6. Haftada Silifke’de oynayacağı Samandağ Gençlerbirliği maçı Silifke Şehir Stadının zeminin kışlık bakımda olması nedeni ile Pazar günü saat 14:00’da Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor kompleksinde oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA