Akkuyu’dan Silifke sporuna destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akkuyu’dan Silifke sporuna destek


 

Haber Merkezi

 

Gülnar ilçesinde yapımı devam Akkuyu Nükleer Güç Santrali A. Ş., gençlerin yararlanacağı sosyal tesis yapımına ve Silifke Belediye Spor Kulübü'ne 3 milyon 463 bin 120 liralık maddi destekte bulundu.

Yapılacak maddi yardımlar nedeni ile Akkuyu Nükleer A.Ş. Kamu Kurumları ile İlişkiler Müdürü Aleksei Frolov, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Akkuyu Nükleer A.Ş. Kamu Kurumları ile İlişkiler Müdürü Aleksei Frolov, "Gülnar’a bağlı Büyükeceli Mahallesi’nde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin kurulması aşamasında burada çalışanlar konaklama ve yaşam alanı olarak Silifke’yi tercih etmektedirler. Burada yaşayan halkı da düşünerek tüm insanların ve de özellikle gençlerin faydalanacağı sosyal tesis yapımı ve Belediye Spor Kulübü'ne destek vermek olmak amacıyla Silifke Belediyesi'ne maddi yardımda bulunduk. Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Frolov, konuşmasının ardından gençlerin yararlanacağı sosyal tesis için 2 milyon 597 bin 340 liralık, Belediye Spor Kulübü için ise 865 bin 780 liralık çekleri Belediye Başkanı Altunok'a teslem etti.

Çekleri alan Başkan Altunok, her geçen gün gelişen ve büyüyen Silifke’de özellikle alt yapı çalışmalarına önem verdiklerini belirterek, "Biz belediye olarak halkımızı modern ve sağlıklı projelerle buluşturuyoruz. Alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiğimiz projelerimiz arasında, eğitim, spor ve yaşam alanları da ön planda yer almaktadır. Devam eden deniz sahili düzenleme projeleri, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, ırmak kenarı projemiz, yeni parkların oluşturulması, yeşil alan sayısının artırılmasının yanı sıra kültürel ve sosyal projelere de önem vermekteyiz. Belediyemiz kaynakları ve bugün bizlere sunulan bu maddi destekle ilçemiz ve halkımızı yeni, modern ve sağlıklı projelerle buluşturmaya devam edeceğiz. Yeni bir proje hazırlayarak modern ve sağlıklı donanımlarda hazırlanmış çocuklarımız, gençlerimiz ve halkımız için hizmetlerimizi hayata geçireceğiz. Destekleri için Akkuyu Nükleer A.Ş.’ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA