Eczacı Odası Başkanı Sağır’a saldırı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eczacı Odası Başkanı Sağır’a saldırı


 

Mersin’de mevzuata aykırı bir şekilde eczane açmak isteyen ancak dosyası reddedilen bir eczacının yakını Oda Başkanı Özgün Sağır’ı aracının önünü keserek darp etti.

Haber Merkezi

 

Mersin Eczacı Odası Başkanı Uzman Eczacı Özgün Sağır, saldırıya uğradı. Mevzuata aykırı bir şekilde eczane açmak isteyen ancak dosyası reddedilen bir eczacı yakını tarafından  aracının önü kesilen Sağır, fiziki saldırıya uğradı.

Mersin Eczacı Odası yaptığı yazılı açıklama ile saldırıyı kınayarak, “Saldırıyı gerçekleştiren şahıs, mesai saati bitişi sonrası aracıyla takip ettiği Oda Başkanımızın saat 13.10 sularında aracının önünü keserek araç içinde ve dışında darp ettikten sonra çevredeki vatandaşların müdahalesiyle aracına binerek olay yerinden kaçmıştır. Yapılan saldırı sonrası emniyet birimleri ve adli mercilerce hukuki işlemler başlatılmış olup saldırgan gerekli cezayı alıncaya kadar sürecin takipçisi olacağımızın bilinmesini ve bu türden saldırıların yasalar ve mevzuat çerçevesinde yürüttüğümüz muvazaa ile mücadeleden bizi alıkoyamayacağını herkesin bilmesini isteriz. Mesleği ve meslektaşlarımızı savunmaya yönelik çalışmalarımızın karşısına çıkacak bu ve benzeri şiddet eylemlerinin, mücadelemizin meşruluğunu onaylamak ve birlikte mücadele azmimizi güçlendirmekten başka bir işlevi olmayacaktır. Mersin Eczacı Odası Başkanımız Uzm. Ecz. Özgün Sağır şahsında Odamıza yapılan saldırıyı nefretle kınıyoruz!!!” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA