TARSUS’DAN BOZDOĞAN EN BAŞARILILAR ARASINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’DAN BOZDOĞAN EN BAŞARILILAR ARASINDA


 

ORC’nin En Başarılı Belediye Başkanları anketine Mersin’den giren tem isim Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan oldu. Bozdoğan, en başarılı Büyükşehir İlçe belediye başkanları arasında 3. oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

ORC Araştırma Şirketi tarafından Türkiye kamuoyunda yapılan yerel yönetimler anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı.

ORC Araştırma, 20-23 Ekim 2023 tarihleri arasında 30 büyükşehire bağlı, nüfusu 100 binin üzerinde olan 184 ilçede toplam 12 bin 300 katılımcı ile 'Yerel Yönetimler Performans Araştırması' yaptı. Vatandaşların belediye başkanlarının çalışmalarından ve hizmet kalitesinden ne düzeyde memnun oldukları soruldu.

Listenin başında yüzde 59,5'lik oyla Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer aldı. İkinci sıranın sahibi yüzde 57,2 ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu. istenin ilk 5'ine giren ilk AK Partili ise Antep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin oldu. Vatandaşların Şahin'den memnuniyet oranı yüzde 57.

Yüzde 55,9'la, listenin 4. sırasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yer aldı.  İlk 5'in son ismi de AK Partili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu. Ankete katılan vatandaşların yüzde 55.4'ü Aktaş'ı başarılı buldu.

Ankete katılan vatandaşlara, 'En başarılı büyükşehir belediye başkanı'nın ardından bir de 'En başarılı büyükşehir ilçe belediye başkanı' soruldu. 

Bu kategoride ise listenin başını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile girdiği polemiklerle adından sıkça söz ettiren Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yer aldı. Göksu'nun oy oranı 66,9 oldu.

Göksu'nun ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet (yüzde 64.4), Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan (yüzde 62,3) ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü (yüzde 62,1) geldi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA