Hikmet Yeşil Akdeniz’e aday | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hikmet Yeşil Akdeniz’e aday


 

Gizem Ekici

 

Tarım sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Hikmet Yeşil, İyi parti Akdeniz İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı. Beraberindeki destekçileriyle birlikte parti binasına giden Yeşil, adaylık dilekçesini vererek neden aday olduğunu yaptığı basın açıklamasıyla açıkladı.

Yeşil yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kıymetli basın mensupları Akdeniz ilçesi Karaduvar mahallesi doğumlu olup Karadeniz Teknik Üniversitesi Gemi Makinaları bölümünü bitirip eğitim hayatımı tamamladım. Baba mesleği olan tarım ve çiftçilik sektöründe iş hayatımı devam ettirmekteyim.

Evli ve 2 çocuk babasıyım. Partimizin bugünlere gelmesinde emeği olan bütün kurucu üyelere teşekkür ediyorum. Akdeniz iyi parti ilce başkanlığına talip olduğumdan beri bir Akdenizli olarak yükün sorumluluğun idraki içindeyim. Heyecanımızın sevdamızın hizmet etme sevdası olduğu şuurunu taşıyorum. Mersin’in atan kalbi Akdeniz ilçesinde hiç kimseyi ötekileştirmeden herkese bütün kalbimle dönerek ve herkese aynı hislerle kucaklayarak hizmet etme derdindeyim. Yönetim kurulu kadın kolları ve gençlik kolları ile tek vücut olup birlik dirlik muhabbet duyguları ile kenetlenip Akdeniz’in ses ve nefesi olmanın formülünü geliştirecek ve çalmadık kapı girilmedik gönül bırakmamanın gayretinde olacağım. İlk olarak ilce binasını kuru çeşme civarına cazip bir yere taşıyacağım. Akdeniz’in liman ve sanayi merkezi olduğunun bilinci ile iş adamından işçisine bütün halk ile kucaklaşarak iyi partinin misyonunu Akdeniz’e daha gür bir ses ile duyuracağım. Çıktığımız yolda çalışmak ve terlemek gayret bizden. Tevfik ve başarı yüce Mevla’dandır. Biz her neticeye razıyız bu sebeple kazanamazsak da karsımızda değil yanımızda gördüğümüz adayın dava arkadaşımız olarak görür çalışmalarında destek sözü veririm. Bizim derdimiz ve sevdamız halka hizmet davasıdır. Şimdiden ilce seçimlerinin milletimize hayırlar getirmesini dilerim.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA