Gültak, öğrencilere kaynak kitaplarını hediye etti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gültak, öğrencilere kaynak kitaplarını hediye etti


 

Başkan Gültak, öğrencilere ücretsiz üniversite hazırlık kurslarının verildiği belediyeye ait Etüt Merkezi’ni ziyaret etti, burada kurs gören gençlere, üniversite sınavına hazırlıkta büyük önem taşıyan kaynak kitaplarını hediye etti.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Metropol Gökdelen binası 29’uncu katta hizmet veren Etüt Merkezi, gençleri üniversite hayallerine kavuşturmaya devam ediyor. Başkan Gültak, gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan ve onlarca öğrencinin dilediği bölümü kazanmasını sağlayan Etüt Merkezi’ni ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti.

Hayalini kurdukları üniversiteleri kazanmak için gençlere çalışmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Gültak, sağladıkları destekle sınava hazırlanan İclal Kurt adlı öğrencinin Amasya Tıp Fakültesi’ni; Zafer Barçatayın adlı öğrencinin de Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü yüzde 100 burslu kazandığını anlattı.

 

AKDENİZLİ GENÇLERDEN ‘KAZANMA SÖZÜ’

Duygularını paylaşan Etüt Merkezi öğrencileri de verilen kurslardan duydukları sevinç ve memnuniyeti dile getirdi. Kendilerine bu imkânı sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a ve öğretmenlerine de teşekkür eden gençler, verilen bu desteği karşılıksız bırakmayacaklarını ve diledikleri üniversite ve bölümleri kazanacakları sözünü verdi.

GÜLTAK; “GENÇLERİMİZİN, SINAVLARA EŞİT KOŞULLARDA HAZIRLANMALARINI SAĞLIYORUZ”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da Etüt Merkezi’ni ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, dezavantajlı durumdaki gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlayan merkezin 2 yıldır aktif olarak hizmet verdiğini belirtti. Merkezde, 410 civarında öğrencinin üniversite sınavına hazırlandığını kaydeden Başkan Gültak; “Gençlerimize kaynak kitaplarını teslim ettim. Gençlerimizle buluşmamızın tam da Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını kutlayacağımız bir döneme denk gelmesi ayrıca mutluluk kaynağı.

Cumhuriyetimizin nice 100 yıllara ilerlemesi için gençlerimizin okuması ve çok daha güzel yerlere gelmesi lazım. Akdenizli gençlerimiz artık okuyor, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bu gençlerimiz, nice 100 yıllarda Cumhuriyetimizi dimdik ayakta tutacak. Gençlere ve eğitimlerine önem veriyor; maça 1-0 geriden başlamalarını engelleyerek yarışa aynı koşullarda girmelerini sağlıyoruz, finişi de inşallah en önde bitirecekler” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA