Tarsus tarih yazma peşinde! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus tarih yazma peşinde!


 

Federasyon kupasını alan takım olarak, ligde nağmağlup şampiyon olup Türkiye’de bir ilke imza atma hedefiyle parkeye inen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, tarihe geçme peşinde.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2022-2023 sezonunda 7. Haftası kapsamında lider Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 29 Ekim günü saat 13:00’de evinde DİBA Spor Kulübünü ağırlayacak.

Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen ve geçen hafta Fenerbahçe Gelişim takımını fark atarak 85-58 skorla mağlup eden Tarsus ekibi, ligin yükselen yıldızı olarak öne çıkıyor.

DİBA Spor Kulübü maçını da kazanarak nağmağlup şampiyonluk hedefini sürdürmek isteyen Tarsus ekibi, adeta galibiyete kilitlendi.

 

“BİR İLKİ BAŞARMAK İSTİYORUZ”

Tarsus Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, başarılarından dolayı takımını kutlayarak, “Hedefimiz ligi nağmağlup bitirmek. Çünkü bunu başarırsak Federasyonkupasını kazanan ve ligi nağmağlup tamamlayarak şampiyon olan bir takım olarak tarihe geçmiş olacağız. Türkiye’de bir ilki başarmak istiyoruz” dedi.

Bu hedef için çok çalıştıklarının altını çizen Secerlioğlu, “Takım iyi gidiyor ve bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan da da bizleri yalnız bırakmıyor. Rehavete kapılmayarak emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA