Çukurova Basketbol’dan tepki! İspanya’da yemekten zehirlendiler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çukurova Basketbol’dan tepki! İspanya’da yemekten zehirlendiler


 

Euroleague Kadınlar B Grubu’nda Perfumerias Avenida ile karşılaşacak olan Çukurova Basketbol, çok sayıda oyuncu ve personellerinin oteldeki yemeklerden dolayı rahatsızlık yaşamasına tepki gösterdi.

Çukurova Basketbol, Euroleague Kadınlar B Grubu'nda oynayacakları Perfumerias Avenida maçı öncesi çok sayıda oyuncu ve personellerinin rahatsızlık yaşadığını, bu durumun şaibeli olduğunu açıkladı.

İŞTE O AÇIKLAMA

Çukurova Basketbol'dan şu açıklama yapıldı: "Hem hava şartlarına hemde psikolojik olarak hazırlanabilmek adına iki gün öncesinden yani pazartesi günü gittiğimiz İspanya/ Salamanca’da oyuncularımızdan Jonquel Jones, Gamze takmaz, Özge Yavaş Özışık’ta
kondisyonerlerimizden Hiltima Taşer’de, konakladığımız otelde yedikleri yemeklerden kaynaklı olduğunu düşündüğümüz; mide bulantısı, halsizlik istifra gibi şikayetler başlamış olup, maç saati yaklaştıkça tüm takıma yayılmıştır. İddalı bir kadro kurarak tek hedefimizin Euroleague women’da final oynamak olduğu tüm tarafların maludur. Daha sezonun ilk maçında bu tarz şaibeli bir durumu kabullenmiyor, Federasyonumuzun konunun takipçisi olmasını özellikle rica ediyoruz."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA