Mersin’e ağaçlandırma çağrısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e ağaçlandırma çağrısı


 

Haber Merkezi

 

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü hazırlıklarını tamamlayan Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden kent sakinlerine etkinliğe katılma çağrısı geldi.

Ülkemizde her yıl 11 Kasım “Mili Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanırken bu tarihte Mersin’de yapılacak olan çalışmalarla ilgili, Kamu Kurumlarının koordinasyonunu sağlamak amacıyla, Mersin Vali Yardımcısı Abdulhamit Erguvan başkanlığında toplantı düzenlendi. Erguvan, açılış konuşmasında, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’a, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Bölge Müdürü Yalçın, Erguvan’a kurum ve ormancılık faaliyetleriyle ilgili brifing verdi.

Bu yıl ki etkinlik kapsamında bölge müdürlüğüne bağlı 9 orman işletme müdürlüğü görev alanında 13 ilçede, 31 noktada, 31 bin adet fidanın toprakla buluşturulacağını söyleyen Yalçın, “Dikim çalışmalarına bu tarihten sonra da devam edilecek ve yıl sonuna kadar 3 milyon 600 bin adet fidan toprakla buluşturulacaktır. Bu yıl ki etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

Etkinliğin zamanında ve sorunsuz olarak gerçekleştirilebilmesi için kamu kurumları, il milli eğitim müdürlükleri, belediyeler, askeri birlikler, ilgili kurumların yetkilileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda Milli Ağaçlandırma Günü yapılacak çalışmalar ile ilgili kararlar alındı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA