Süper tadında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süper tadında


 

Kıran kırana mücadelelere sahne olan Mersin Süper Amatör Lig’de ilk hafta A Grubunda Camspor, B grubunda ise Erdemli Belediyespor liderlik koltuğuna oturdu.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde 6 hafta geride kaldı. A ve B grubunda oynanan maçlarla şampiyonluğa oynayan ve lige tutunmaya çalışan ekipler büyük ölçüde belli oldu. A grubunda tekrar liderlik koltuğuna oturan Camspor haftanın kazananlarından oldu. B grubunda ise haftalardır liderliği kimseye kaptırmayan Erdemli Yörükspor bu hafta liderliği diğer erdemli temsilcisi Erdemli Belediyespor’a bıraktı.

 

CAMSPOR GERİ DÖNDÜ

Ligin ilk haftalarında lider olan, birkaç maçta sallananınca liderliği kaptıran Camspor 6’tıncı hafta averajla da olsa yeniden liderliği devraldı. 6’ncı haftada lider Mezitli 33 Spor’u konuk eden Camspor başa baş oynanan maçta Camspor biraz daha iyi olunca daha etkili pozisyonlar buldu. Lideri devirmek için baskılı oyununu artırarak sürdüren Mavi Beyazlı ekip 2-1 karşılaşmayı kazanarak haftaya lider başladı.

Camspor ligin 7’nci haftasında Akdeniz Belediyespor ile oynayacak. Maçı kazananın lider olacağı karşılaşma hafta sonu oynanacak. Liderliği Camspor’a kaptıran Mezitli 33 Spor liderliği kaptırmanın moral bozukluğunu yaşasa da zaman kaybetmeden hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak. Averajla 2’nci sırada yer alan Mezitli temsilcisi Mezitli 33 Spor hafta sonu şampiyonluk isteyen bir başka ekip Silifke İdman Yurdu ile Mersin’de karşılaşacak.

 

AKDENİZ KENDİNE GELDİ

Averaj ile haftaya 3’ncü sırada giren Akdeniz Belediyespor Tarsus deplasmanından 3 puanla dönerek yeniden zirvede yer aldı. Tarsus Belediyespor’la Tarsus’ta karşı karşıya gelen Akdeniz Belediyespor maçın mutlak hakimiydi. Rahat bir 90 dakika çıkaran Mavi Beyazlı ekip 3 puanı attığı 3 golle aldı 3-0. 12 puan ve averaj ile 3’ncü sıraya yerleşen Akdeniz Belediyespor hafta sonu lider Camspor ile karşılaşacak. Kazananın lider olacağı karşılaşma haftanın en önemli karşılaşması olarak öne çıkıyor.

 

KUVAYİ MİLLİYE ATAŞLE OYNUYOR

Ligde henüz galibiyeti olmayan Kuvayi Milliyespor ateşle oynuyor. Mersin’de alt yapı denilince ilk akla gelen kulüplerden biri olan K.Milliyespor ligde zor günler geçiriyor. Hafta sonu İdman Yurdu 1925 ile karşılaşan Kırmızı Siyahlı ekip sahadan 3-2 mağlup ayrılınca galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı. Ligin dibine demir atan K.Milliye kısa süre içinde toparlanmaz ise lige veda eden ilk ekip olacak.

A grubu kadar çekişmeli maçlara sahne olan B grubunda lider değişti.

 

LİDER DEĞİŞTİ

B grubunda haftalardır lider olan Erdemli Yörükspor ligin 5’nci haftasında liderliğini kaybetti. Bölgesel Amatör Ligden bu sezon gelen Mersin 33 FK ile karşılaşan Erdemli Yörükspor vasat bir futbol sergileyince liderliğini kaybetti. Güçlü rakibi karşısında şansız bir maç çıkaran Yörükspor yediği tek golle 3 puanı ve liderliği bırakarak Erdemliye döndü 1-0.

Lideri deviren Mersin 33 FK 10 puan ile 3’ncü sıraya yerleşerek yeniden lige ortak oldu. Liderle puan farkını 1’e indiren Mavi Beyazlı ekip hafta sonu Akdenizgücü ile karşılaşacak. Liderliği yeniden almak isteyen Yörükler hafta sonu ise Erdemli derbisinde Erdemli Limonspor ile oynayacak.

 

YENİ LİDER

İlk defa liderlik koltuğuna oturan Erdem Belediyespor güçlü rakibi Tarsusspor’u yenerek derin bir nefes aldı. 5 golün atıldığı karşılaşmada izleyenler büyük keyif alırken Erdemli temsilcisi karşılaşmayı 3-2 kazanarak lider olmayı başardı. Tarsus’tan lider olarak dönen Erdemli Belediyespor hafta sonu Erdemli derbisinde Erdemlispor ile oynayacak.

Erdemli Belediyespor liderliğini korumak için sahaya çıkarken Erdemlispor ise lige tutunmak için mücadele edecek.

 

YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Zirveyi yakından takip eden Tarsus ekibi Çukurova Birlik FK zorlandığı karşılaşmada Erdemlispor’u yenerek takibe devam etti. Kora kor oynanan maçta maçın tek golünü atan Tarsus temsilcisi karşılaşmayı 1-0 kazanarak lider 3 puan gerisinde haftaya 4’ncü sırada girdi. Hafta sonu Mut deplasmanında Mut İdman Yurdu ile oynayacak olan karşılaşma olmak yada olmamak maçı olarak görülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA