Yarışta bende varım dedi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yarışta bende varım dedi


 

Haber Merkezi

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 4’ncü hafta açılış maçında Silifke Belediyespor sahasında Antakya Belediyespor’u ağırladı. Zirveden uzaklaşmamak için çıktığı maçta kora kor bir 90 dakika geçirdi. Silifke ekibi beklendiği gibi maça etkili başladı. Oyunun büyük bölümünde üstün oynadığı maçta ilk gol çok gecikmedi.  Süleyman Öztürk ile 1-0 öne geçen karşılaşmada Silifke golden daha sonra kontrollü oyunu seçti.

İlk yarının son bölümlerinde Süleyman Öztürk yeniden sahneye  aldı. Kendinin ve takımının 2’nci golünü atarak soyunma odasına takımını rahat götürdü 2-0.  İkinci yarıya 2-0’ın rahatlığı ile çıkan Silifke Belediyespor rakibine boş alan bırakmaya başladı. Fırsatı değerlendiren konuk ekip Antakya temsilcisi farkı 1’e indirdi 2-1. Rakip ekip başka gol atmayı beceremeyince  Silifke Belediyespor karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Oynanan 4 hafta da puanını 10’a çıkaran Silifke Belediyespor zirveden kopmayarak yarışın içinde kalmayı başardı. Silifke Belediyespor ligin 5’nci haftasında lider Araban Belediyespor’a konuk olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA