Sakatlar endişelendiriyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sakatlar endişelendiriyor


 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü’nün Pazar günü deplasmanda oynayacağı Batman Spor maçı öncesi sakatlar endişelendiriyor.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 11. hafta maçında Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda Batman Spor Petrol AŞ’ye konuk olacak.

Ligde kötü günler geçiren ve 25 Ekim’de yönetimin genel kurul için sandık başına gideceği TİY, bu zorlu süreçte sportif başarılarla moral bulmak istiyor. 23 Ekim Pazar günü saat 19:00’da Batman Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma öncesi takımdaki eksikler endişeye neden olurken kulüpten açıklama geldi.

Açıklamada; “Batman Petrol Spor maçı öncesi takımımızda sakatlıklardan ve kart cezalarından ötürü eksikler bulunmaktadır.

Eksikler şu şekildedir; Takım kaptanımız Volkan Altınsoy ve Eyüpcan Delibalta geçtiğimiz HES İlaç Afyonspor maçı esnasında sakatlanarak oyundan çıkmışlardı. İks oyuncumuzun da sakatlıkları devam etmektedir.

Kaptanımız Volkan Altınsoy’un adalesinde yırtık tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Aynı gün maçın henüz başında sakatlanan futbolcumuz Eyüp Can Delibalta’nın da aldığı darbe sonrasında tarak kemiğinin üzerinde açılma meydana gelmiştir ve iki oyuncumuzun da tedavileri devam etmektedir.

Menemenspor FK maçında aldığı darbe sonrası ayağı kırılan Halil İbrahim Tuna da tedavisi devam eden oyunculardandır. Yine aynı maçta bu sezon sarı kartını gören Cengiz Ötkün ve kırmızı kart gören Sefa Durmuş önümüzdeki Batman Petrol Spor maçında sahada takımımızla olamayacaklardır” denildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA