Gözler Süper Ligde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gözler Süper Ligde


 

Nefes kesen Süper Amatör Lig’de tempo artıyor. Gözler haftasonu oynanacak maçlarda…

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde şampiyonluk ve lige tutunma yarışında tempo artıyor. A ve B gruplarında oynanacak olan 5’nci hafta maçlarıyla ligin şekillenmesi bekleniyor. A grubunda lider olan Mezitli 33 Spor hafta sonu liderliğini korumak için sahaya çıkacak. B grubunda ise Erdemli Yörükspor haftalardır liderliğini kimseye kaptırmıyor.

 

ZOR MAÇ OLACAK

A grubunun lideri Mezitli 33 Spor liderliği devraldığı Mersin Camspor ile oynayacak. Haftanın maçında kazanan büyük ölçüde diğer haftaya lider girecek.Camspor’un sahasında oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da başlayacak. Liderin yakın takipçisi Silifke İdman Yurdu haftayı BAY geçeceği için karşılaşmaya çıkmayacak. A grubunda henüz galibiyeti olmayan İdman Yurdu 1925 ve Kuvayi Milliyespor’un 1’er puanı bulunuyor.

Haftanın maçı kategorisine giren maçta İdman Yurdu 1925 ile K. Milliyespor karşı karşıya gelecek. Kaybeden takımı ligde zor günlerin bekleyeceği, toparlanmasının zor olacağı düşünülüyor.

 

LİDER, MERSİN 33 FK KARŞILAŞACAK

 A grubunda olduğu gibi B grubunda da kritik maçlar oynanacak. Lider Erdemli Yörükspor bu sezon Bölgesel Amatör Ligden gelen Mersin 33 FK karşılaşacak. Yörükspor liderliğini sürdürmek için maça çıkarken Mersin FK ise zirve yarışına yeniden ortak olmak için çıkacak. Ligde ki bir diğer Erdemli ekibi olan Erdemli Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden olan Tarsusspor konuk edecek. Her iki ekipte zirve yarışı içinde olmak için mücadele edecek. Bu karşılaşmada Pazar günü saat 15.00’da oynanacak.

 

ERDEMLİ LİMONSPOR VAR OLMA MAÇINA ÇIKACAK

Lige büyük umutlarla başlayan, mutlak şampiyonluk parolası ile maçlara asılan Erdemli Limonspor son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla zirveden uzaklaştı. Liderin 6 puan gerisine düşen Limonspor hafta sonu olmak ya da olmamak maçına çıkıyor.  Ligde şampiyonluğu amaçlayan ekiplerden olan Mut İdman Yurdu Belediyespor ile Erdemli’de karşı karşıya gelecek. Ligde 8 puanı bulunan, liderin 2 puan gerisinde olan Mut İdman Yurdu kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Limonspor ise olmak yada olmamak maçına çıkacak. Maçı kazanması halinde zirve yarışında ‘bende varım’ diyecek ve lige ortak olacak. Kaybetmesi halinde alt sırlara düşecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA