Kılavuz yurt yatırımlarını övdü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kılavuz yurt yatırımlarını övdü


 

MHP’li Olcay Kılavuz, Mersin’de 6 bin 500 kapasitesi olan öğrenci yurtlarının 2022 yılında 13 bine çıkarılarak muazzam ve müstesna bir başarıya imza atıldığını söyledi.

Haber Merkezi

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM Genel Kurulunda konuşma gerçekleştirdi. Mersin’de kapasiteleri arttırılan ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin hizmetine sunulan yurtları gündemine alan MHP’li Kılavuz “ Mersinimizde 2021 yılında 6500 kapasitesi olan öğrenci yurtları 2022 yılında 13 bine çıkarılarak muazzam ve müstesna bir başarıya imza atılmış, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara başvuran her evladımız yurtlara yerleşmiştir.” dedi.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde: “Dört üniversitesi ve 56 bin öğrencisi ile gerçek bir spor ve öğrenci kenti olan Mersinimizde 2021 yılında 6500 kapasitesi olan öğrenci yurtları 2022 yılında 13 bine çıkarılarak muazzam ve müstesna bir başarıya imza atılmış; yeni eğitim-öğretim yılında Mersinimizde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara başvuran her evladımız yurtlara yerleşmiştir. Bu güzel ve anlamlı başarıdan dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Mersin valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’a ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Sayın Ökkeş Demir’e teşekkürlerimi sunuyorum.

Çok kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum. Demokrasimizin sacayaklarından olan, devletimiz ve milletimiz arasında köprüler kuran, bulundukları her yerde büyük özveri ve fedakârlıkla vazifesini yapan çok kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA