TARSUSLU PERİLER 5’TE 5 YAPTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUSLU PERİLER 5’TE 5 YAPTI


 

TKBL’de fırtına gibi esen lider Tarsus Belediyesi Kadın Basetbol Takımı, evinde Kırklareli Basketbol’u 84-62’lik skorla mağlup ederek, 5’te 5 yaptı. Tarsuslu periler, hem federasyon hem lig kupasını alan namağlup kazanan takım olarak Türkiye’de bir ilke imza atma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2022-2023 sezonunda 5. hafta karşılaşmaları başladı. Haftanın açılış karşılaşmasında lider Tarsus Belediyesi Basketbol Takımı, Kırıklareli Basketbol’u ağırladı. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Tarsus, Tarsus Spor Salonu’ndaki karşılaşmada yine muhteşem bir performans ortaya koydu.

Geçen hafta HDI Sigorta Yalova VIP takımını 60-82 mağlup ederek 4’te 4 yaparak liderliğini koruyan Tarsuslu Periler, bu haftada Kırklareli Basketbol'u 84-62'lik skorla mağlup etti. Ligin yükselen yıldızı olarak öne çıkan Tarsus ekibi aldığı galibiyet ile liderliğini sürdürdü.

 

“ÇOK İYİ GİDİYORUZ, BUNU HİÇ BOZMAYALIM”

Tarsus Belediyesi Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, takımını kutlayarak, başarılarını süreceğini söyledi. “Temennimiz ligi hiç mağlubiyet almadan bitirmek” diyen Secerlioğlu, bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Tarsus’ta sportif başarı adına halkın yüzünü güldüren işlere imza atmaları nedeniyle yakından takip edildiklerinin bilincinde olduklarını dile getiren Secerlioğlu, “Gönlümüz Tarsus İdman Yurdu’nun da şampiyon olup bir üst lige çıkması. İnşallah onlar için de hiçbir şey geç değil. Biz bu sene direk hedefimiz şampiyonluk olduğu için çok çalışıyoruz. Takım iyi de gidiyor ve bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz.

 

TARSUS TÜRKİYE’DE BİR İLK PEŞİNDE

Herkes bilincinde, başkanımızda bizleri yalnız bırakmıyor. Bugünde maçımızı izledi ve devre arası bizzat, ‘çok iyi gidiyoruz, bunu hiç bozmayalım’ diye talimat verdi” dedi.

Hiçbir sıkıntı yokken bazen takımların başarının sarhoşluğuna kapılabileceğinin bilincinde olduklarını ancak buna karşı tedbirler aldıklarını da dile getiren Mustafa Secerlioğlu, “Kazaya uğramamak için çok dikkatli davranıyoruz. Ama bir iki mağlubiyet bizi şampiyonluk hedefimizden geriye götürmez. Sonuç itibariyle şuana kadar Türkiye’de hem federasyon hem lig kupasını alan namağlup bir takım yok, biz bunu başarmak istiyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA