Tarsus TSO Hollanda’dan iş heyeti ağırladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus TSO Hollanda’dan iş heyeti ağırladı


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Hollanda’dan gelen iş heyetini konuk etti. İş heyetine kentin ekonomik yapısı ve özelikle tarım sektöründeki mevcut durumu anlatılırken, yatırım potansiyeli hakkında bilgi verildi. Hollandalı iş heyeti temasları kapsamında sera alanlarını da ziyaret ederek tarımdaki uygulamaları yerinde inceleme imkânı buldu.

 

YATIRIM FIRSATLARI ANLATILDI

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Ağı İrtibat Ofisi ile Hollanda ve Türkiye Ticaret Odası Derneği işbirliğinde Hollanda’dan gelen iş insanları Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Tarsuslu iş insanları ve meslek kuruluşlarıyla da bir araya geldi. Tarsus TSO Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda Hollanda Türkiye Ticaret Odası Derneği Yöneticisi Leyla de Mos heyet hakkında bilgi vererek, enerji, lojistik, gıda gibi çok sayıda sektörden Hollandalı firmanın bölgeyi incelemek için geldiğini ve yatırım fırsatlarını öğrenmek istediğini belirtti.

 

“YATIRIMDA İYİ BİR ROTAYIZ”

Tarsus’un ekonomik yapısının kapsamlı bir sunum ile anlatıldığı toplantıda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, kentin özellikle tarımdaki alt yapısının dikkat çekici olduğunu belirterek, yatırımcılar için önemli bir adres konumunda olduğundan bahsetti. Süs bitkileri sektöründe Tarsus’un Türkiye’de önemli pazar payına sahip olduğunu vurgulayan Koçak, mega yatırım projelerinin hayata geçmesiyle birlikte bölgenin yatırımda önemli bir üs olacağına dikkat çekti.

Toplantı yapılan ikili iş görüşmelerinin ardından sona erdi. Daha sonra Hollanda Heyeti sera alanlarını ziyaret ederek tarımdaki uygulamaları yerinde inceledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA