Toroslar’da bin 516 metrekare tarla mahkemeden satılık | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’da bin 516 metrekare tarla mahkemeden satılık


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in Toroslar ilçesinde bin 516 metrekare tarla icradan satılacak. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan ilana göre,  Mersin 1. Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğunca bir borçtan dolayı satışa çıkacak arazi; Mersin ili, Toroslar ilçesi, Gözne Mahallesi 0 ada, 3918 parselde bulunuyor. Çalılık vasfında ki taşınmazın güney ve batı cephesi yol olup, kuzeyden güneye eğimli bir yapıda. Taşınmazın çevresi seyrek olarak bahçeli müstakil ve yaylalık olarak kullanılan arazilerle çevrili. Bölgenin elektrik ve suyu mevcut olup, toplu taşıma araçları durağına yürüme mesafesinde. Taşınmazın imar durumu nedeniyle yola terkleri mevcut olup, bitişik parsel olan 398 ada 1 parsele ait inşaat alanı 13,82 metrekarelik alanı dava konusu taşınmazın sınırları içerisinde kalmakta. Taşınmaz içerisinde muhtelif yaş ve cinslerde elma, ceviz, kiraz, vişne, incir ve nar ile dut ağaçları mevcut olup bu ağaçların toplam değeri 5 bin 559 TL. Taşınmaz içerisinde bulunan havuz ve yapının ise değeri 32 bin 195,20 TL.

İhaleye 568 bin 413,70 TL bedelle çıkarılacak arazi için ilk olarak 10 Kasım 2022 tarihinde saat 14:03’te, ikinci olarak 5 Aralık 2022 tarihinde saat 14:03’te açık arttırma yapılacak.

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA