LİG ŞEKİLLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİG ŞEKİLLENİYOR


 

Nefes nefese mücadelelere sahne olan Mersin Süper Amatör Ligde tempo düşmezken, lig şekillenmeye başladı.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde tempo düşmüyor. A ve B grubunda oynanan 5’nci hafta maçları sonunda A grubunda lider değişirken B grubunda ise Erdemli Yörükspor liderliği kaptırmaya niyeti yok gibi. Haftaya lider giren ancak lider çıkmayan Camspor, Silifke deplasmanında fark yiyince liderliğini kaptırdı. Haftalardır ligde ilk 3 sıra içinde yer alan , istikrarlı futbolu ile ilgi çeken Mezitli 33 Spor Tarsus Belediyespor’u yenerek liderlik koltuğuna oturdu. Nefes nefese süren ligde tempo her geçen gün artıyor.

İSTİKRARIN ADI MEZİTLİ

Bu sezon Süper Amatör Lige çıkan, sergilediği futbol ile beğeni toplayan Mezitli 33 Spor 1 maç eksiği olmasına rağmen lider oldu. Hafta sonu evinde Tarsus Belediyespor’u ağırlayan Mezitli ekibi rakip ağlara 4 gol bırakarak liderliği devraldı. Karşılaşmayı 4-2 kazanan Mezitli 33 Spor haftanın kazananı oldu.

Mezitli 33 Spor ligin 6’tıncı haftasında liderlikten indirdiği Mersin Camspor’a konuk olacak. Karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da oynanacak.

FARKLI GELDİ

Haftanın en önemli maçı Silifke’de oynandı. Silifke İdman Yurdu ile Camspor karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin üstün bir oyun sergiledi. Lider Camspor’a nefes aldırmayan Silifke ekibi 5-0 gibi farklı skorla maçı kazanarak zor olanı kolaya çevirdi. Camspor’u liderlik koltuğundan indiren Silifke İdman Yurdu 2’ncilik koltuğuna oturdu.

Beklemediği şekilde farklı mağlup olarak sahadan ayrılan Camspor’da yenen 5 gol moralleri bozdu. Ligin 6’ncı haftasında Silifke ekibi haftayı BAY geçerken, Camspor liderliği elinden alan Mezitli 33 Spor’u ağırlayacak.

AKDENİZ’E BİR ŞEYLER OLDU

Ligde ilk 2 maçını kazanarak lige iyi başlangıç yapan Akdeniz Belediyespor son haftalrda aldığı beraberliklere bir yenisini ekledi.  Kendi sahasında ligde henüz galibiyeti olmayan Kuvayi Milliyespor’la karşılaşan Mavi Beyazlı ekip 0-0 berabere kaldı. Aldığı beraberlikle 1 maç eksiği bulunan liderin 3 puan gerisine düşen Akdeniz ekibi kısa süre içinde toparlanmaz ise tehlike çanları Akdeniz için çalmaya başlar. Akdeniz Belediyespor hafta sonu ligde zor günler geçiren Tarsus Belediyespor ile oynayacak.

B grubunda liderliği kimseye kaptırmayan Erdemli Yörükspor yoluna dolu dizgin devam ediyor.

 

LİDERE YAN BAKILMIYOR

B grubunda haftalardır liderliği kimseye vermeyen Erdemli Yörükspor 4’ncü hafta da farklı kazanarak zirvedeki yerini korudu. Erdemli’de ağırladığı Tarsusgücü’nü 6 golle uğurlayan Yörükler aynı zamanda rakiplerine de göz dağı verdi. Karşılaşmayı 6-0 kazanan Erdemli Yörüksor farklı kazanmanın yanı sıra güzel futbolu ile de göz dolduruyor.

Yörükler hafta sonu bu sezon Bölgesel Amatör Ligden gelen Mersin 33 FK ile oynayacak.

 

TOPARLANIYORLAR

Lige istediği gibi başlayamayan ekiplerden biri olan Erdemli Belediyespor bu hafta Akdenizgücü’nü deplasmanda 3-1 yenerek ligde 2’nci lige yükseldi. Çekişmeli ve tempolu geçen maçta daha iyi olan, daha çok isteyen Erdemli temsilcisi attığı 3 golle 3 puanın sahibi oldu. Erdemli Belediyespor çıkışını sürdürmek için çıkacağı hafta sonu maçında sahasında Tarsusspor ile karşılaşacak.

 

SESSİZ VE DERİNDEN GELİYORLAR

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Mut İdman Yurdu Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden Mersin 33 FK’yı attığı tek golle 1-0 yenerek zirve takibini sürdürdü. Başa baş oynanan maçta ev sahibi Mut İdman Yurdu maçın tek golünü atarak 3’ncü sıraya yerleşti. Topladığı 8 puan ile lider Yörükspor’un 2 puan gerisinde zirvede yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA