ÇBK, galibiyeti tattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK, galibiyeti tattı


 

HEDİYE EROĞLU

 

Geçen hafta açılış maçında Fenerbahçe Alagöz Holding’e konuk olan ve 71-63 mağlubiyet ile sahadan ayrılan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, bu hafta evinde Botaş’ı konuk etti.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynana karşılaşmayı Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan da, eşi Yıldız Pehlivan ile izledi. Pehlivan, kenti Süper Ligde ve Avrupa liginde temsil eden takıma, başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a, Garnizon Komutanı Fuat Gedik, Vali Yardımcıları İbrahim Küçük ile Alp Eren Yılmaz ve Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de eşlik etti.

ÇBK, Botaş’ı 68-51 mağlup ederek ilk galibiyetini alırken, karşılaşmada Tiffany Hayes kaydettiği 32 sayı ile maçın yıldızı oldu.
Sahadan galip ayrılsa da çok iyi bir performans sergilemeyen Çukurova’nın, bu sezon için hedeflediği 4 kupa için bu haliyle zorlanabileceği görüldü.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA