AMATÖRDE MAÇLAR NEFES KESİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AMATÖRDE MAÇLAR NEFES KESİYOR


 

Ertelenen maçlar nedeniyle zirve hesaplarının karıştığı Mersin Süper Amatör’de maçlar nefes kesiyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Lig A grubunda hafta içi mesainde oynanan 3 karşılaşmada 11 gol atılırken 1 maç polis gelmediği için ertelendi. Lider Camspor’un BAY geçtiği hafta içi mesaisinde lig 2’ncisi Mezitli 33 Spor’un maçı ertelenince Camspor liderliğini korudu. Karacailyas Veteranlar Kulübü ligin güçlü ekibi Akdeniz Belediyespor’dan 1 puan alarak rakibine çelme taktı.

 

HAFTANIN MAÇINDA GALİP ÇIKMADI

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan ilk 2 maçını kazanarak hava yakalayan Akdeniz Belediyespor son 2 maçında ise berabere kalarak zirvenin bir basamak gerisine düştü. Karacailyas’ta Karacailyas Vetaranlar Kulübü ile Akdeniz Belediyespor arasında oynanan maç izleyenleri keyifli anlar yaşattı. Mütevazi ve dar bir kadro ile ligde mücadele etmeye çalışan Karacailyas sergilediği futbolla dar bir kadro ile de çok iş yapılacağını gösterdi.

Bölgesel Amatör Lige çıkmak isteyen Akdeniz Belediyespor ise zor geçen 90 dakikanın ardında 1-1 biten maçla 1 puanla yetinerek haftayı kapattı. Ummadığı puan kaybı yaşayan Mavi Beyazlı ekip hafta sonu oynayacağı K.Milliyespor maçını düşünmeye başladı. Oynadığı 4 karşılaşmada 4 puan toplayan Karacailyas Vetaranlar da hafta sonu İdman Yurdu 1925 ile karşılaşacak.

 

ORMANDA KAYBOLDU

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligden düşerek Süper Amatöre gelen İdman Yurdu 1925 oynadığı 2 karşılaşmada henüz puanla tanışamadı. Hafta içi oynanan maçta Ormanspor ile karşı karşıya gelen Kırmızı Lacivertli ekip sahadan 2-1 boynu bükük ayrıldı. İlk haftayı BAY geçen , oynadığı 2 karşılaşmada mağlup ayrılan İdman Yurdu 1925 hafta sonu Karacailyas Vetaranlar kulübünü ağırlayacak.

 

YARIM DÜZÜNE GOL ATTI

Ligde 7 puanı bulunan Silifke İdman Yurdu, Tarsus deplasmanında Tarsus Belediyespor karşına çıktı. Maçta rakibine karşı büyük üstünlük sağlayan, sayısız gol pozisyonu üreten Silifke temsilcisi karşılaşmayı 6-0 kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştı. Zor bir engeli rahat aşan Silifke İdman Yurdu hafta sonu zirveyi yakından ilgilendirecek maça çıkacak. Silifke’de lider Camspor’u ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA