Borsa’da yeni dönem başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Borsa’da yeni dönem başladı


 

Mersin Ticaret Borsası seçimlerinin sonuçlanması ile yeni yönetim ve meclis belli oldu. Oda Başkanı Ömer Abdullah Özdemir, oda üyelerinin seçimlere yüzde 77 gibi rekor bir katılım oranıyla iştirak etiğini söyleyerek, “Üyelerimiz borsamızı ne kadar benimsediklerini ve sahip çıktıklarını gösterdiler” dedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Ticaret Borsası Organ seçimleri sonuçlandı. Seçimler neticesinde Ö. Abdullah Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçildi. Münir Şen ise Meclis Başkanı oldu.

Seçim sonuçlarının kesinleşmesi ile birlikte Mersin Ticaret Borsası Organları aşağıdaki şekilde oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Abdullah Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Kaluti, Şükrü Güven, Zeki Sönmez, Ercan Yıldırım, Mehmet Orğun, Ferhat Öner.

Meclis Başkanı Münir Şen.

Meclis Üyeleri; Ömer Abdullah Özdemir, Ömer Kaluti, Şükrü Güven, Zeki Sönmez, Ercan Yıldırım, Mehmet Orğun, Ferhat Öner, Bekir Serttaş, Süleyman Gökalp, Muhammet Öncü, Aydan Dayı Kaymaz, Serbülent Esiroğlu, Avni Köse, Kadri Yüce, İbrahim Hıdıroğlu, Ali Fidan, Ali Küçük, Bülent Elbeyli, Davut Akbaş.

TOBB Genel Kurul Delegeleri; Şükrü Güven, Bekir Serttaş, Mehmet Orğun, Süleyman Gökalp, Serbülent Esiroğlu, Avni Köse, Ali Küçük,

Disiplin Kurulu Üyeleri; Selami Dervişoğlu, Veysel Pütün, Hacı Mehmet Tekin, Yiğitkerem Aksin, Erdem Mercan, Nafi Dayı.

 

SEÇİMLER ÇOK YOĞUN BİR REKABETE SAHNE OLDU

Yazılı bir açıklama yaparak seçimleri değerlendiren Oda Başkanı Ömer Abdullah Özdemir, oda üyelerinin seçimlere yüzde 77 gibi rekor bir katılım oranıyla iştirak etiğini söyleyerek, “Üyelerimiz borsamızı ne kadar benimsediklerini ve sahip çıktıklarını gösterdiler.

Borsamız organlarında görev almak için 94 üyemiz aday oldu. Çok yoğun bir rekabete sahne olan birinci aşama sonunda, 47 üyemiz kendi Meslek Gruplarında Komiteye, bunların içinden 20 üyemiz de Meclisimize girmeye hak kazandı.

Meclisimizin dörtte üçü ilk defa görev yapacak. Genç üyelerimizin sayısı da belirgin biçimde artı. Tüm yönetim organlarımızda deneyim ile dinamizm arasındaki hassas denge kurulmuş oldu.

Seçimlerimizin ikinci aşamasında gerçekleştirilen Yönetim ve Disiplin Kurulları ile TOBB Genel Kurul Delege Seçimlerinde ise borsamızın kurumsal kültürünün en başat değeri olan uzlaşma ve birlikte hareket etme öne çıktı. İkinci aşama seçimlerinin tamamında oy birliği ile görev paylaşımı yapıldı.

Borsamız yeni seçilen Meslek Komiteleri, Meclisi, Yönetim ve Disiplin Kurulları ile üyelerimize en iyi hizmeti, en düşük maliyetle sunmaya; hizmetlerinin nicelik, nitelik ve çeşitliliğini artırmaya devam edecektir.

 

“ÜYELERİMİZİN SORUNLARININ TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeni dönemde de üyelerimizin sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Geçen dönem hazırlıklarını tamamladığımız projeleri süratle hayata geçireceğiz. Mersin ekonomisinin gelişmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz, bu konuda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.

Mersin Ticaret Borsası olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde üyelerimize, kentimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu süreçte, sıcak havaya rağmen seçim günü gelerek demokratik haklarını kullanan tüm üyelerimize, borsamız organlarında görev almak için yarışan adaylarımıza, seçimleri sağlıklı biçimde yürüten Akdeniz İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına, her türlü güvenlik tedbirini alan Emniyet Müdürlüğümüze, fiziksel altyapı düzenlemelerimizde desteğini esirgemeyen Büyükşehir ve Akdeniz Belediyelerimize ve özveri içinde çalışan borsamız personeline teşekkür ediyorum.

Başta şahsım olmak üzere, borsamız organlarına seçilen tüm ekip arkadaşlarım adına, bizlere gösterdikleri teveccühten dolayı tüm üyelerimize tekrar en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Üyelerimizin bizlere gösterdikleri güven, bizler için gurur ve motivasyon kaynağı oldu. Bizlere duyulan bu güvene layık olmak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA