MESKİ, 2 mahallenin daha içmesuyu kapasitesini arttırdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ, 2 mahallenin daha içmesuyu kapasitesini arttırdı


 

Haber Merkezi

 

MESKİ, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını her geçen gün artırarak sürdürüyor. Erdemli İlçesi Çiriş ve Üçtepe Mahalleleri’nde yetersiz gelen içmesuyu hatlarının, MESKİ tarafından daha büyük çaplı borularla yenilenmesiyle,vatandaşlar kesintisiz içmesuyuna kavuştu.

 

5 Bin 300 metre içme suyu hattı döşendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi(MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli İlçesi Çiriş ve Üçtepe Mahalleleri’nde başlattığı içmesuyu hattı çalışmasını tamamladı. Böylelikle Çiriş ve Üçtepe Mahalleleri, yeterli ve kesintisiz içmesuyuna kavuştu.

Erdemli İlçesi’ne bağlı Çiriş ve Üçtepe Mahalleleri’nin içmesuyu ihtiyacı,Aksıfat Grubu içme suyu hattından sağlanıyordu. Geçmiş yıllarda İl Özel İdaresi tarafından, mahallelere içmesuyu temini sağlamak amacıyla yapılan altyapı çalışmalarında kullanılan boruların çapının yetersiz olması ve mahalle nüfusunun aşırı artması nedeniyle, içmesuyu temininde sıkıntılar yaşanıyordu. Bu durumun önüne geçmek için gerekli çalışmaları başlatan MESKİ, Kayacı ve Çiriş Mahalleleri arasına yapılan daha büyük çaplı, yaklaşık 5 bin 300 metre içmesuyu hattı ile mahallelerin içmesuyu ihtiyacını giderdi. Çalışmayla, vatandaşlara kesintisiz içmesuyu temini sağlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA