LİDERLİK MERSİN’DEN ALINAMIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDERLİK MERSİN’DEN ALINAMIYOR


 

BAL’da temsilcilerimiz Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 ilk 2 haftada sergiledikleri futbollarla geçer not alırken, liderlik Mersin’den alınamıyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) ilk 2 hafta geride kaldı. Mersin temsilcileri Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 ilk 2 haftada sergiledikleri futbollarla geçer not aldılar. İlk hafta liderlik koltuğuna Anamur Belediyespor oturmuştu. 2’nci haftada deplasmanda Adana temsilcisi ile berabere kalınca koltuk bir diğer Mersin temsilcisi olan Silifke Belediyespor’a geçti. Homurlu haftanın sürprizini yaparak şampiyonluk adaylarından biri olan Adana Vefa takımını yenerek kalitesini gösterdi.

KOLTUK SİLİFKE’NİN

İlk hafta Mersin derbisinde Honurlu’yu yenen Silifke Belediyespor ligin ikinci haftasında Bahçespor’u da geçerek haftaya lider girdi. Konuk ekibin ilk haftaya göre yenilenmiş kadrosuyla çıktığı maçta Silifke’ye 90 dakika dirense de Mersin ekibi attığı tek golle 1-0 kazanarak  3 puanın yanı sıra liderliği de kaptı. Silifke Belediyespor hafta sonu zorlu Adana deplasmanında Adana Vefa ekibiyle karşı karşıya gelecek.

 

ZOR HAFTAYI 1 PUANLA GEÇTİ

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Adana 1954 FK ile deplasmanda karşı karşıya gelen Anamur Belediyespor puanla çıkmayı bildi. Zorlu geçen 90 dakikada gol fırsatları yakalayan Yeşil Beyazlı ekip gol yollarında beceriksiz olunca karşılaşma başladığı gibi 0-0  bitti. Mersin’e 1 puanla dönene Anamur ekibi aldığı beraberlikle liderliği Silifke’ye kaptırdı. Anamur ekibi hafta sonu oynayacağı maçı Mersin’de Mersin Stadyumunda oynayacak. Anamur cezalı olduğu için bur karşılaşma Mersin’de oynanıyor.

HOMURLU BEKLENMEYENİ YAPTI

Mütevazi kadrosu ile lige giren Homurlu 1951 Spor lige şampiyonluk parolası ile başlayan Adana Vefa takımını 2-1 yenerek haftanın sürprizine imza attı. Baştan sona üstün oynayan Homurlu attığı 2 golün yanı sıra bir çok gol pozisyonuna girdi. İyi bir hafta geçiren Homurlu karşılaşmayı 2-1 kazanarak haftaya 9’ncu sırada girdi. Homurlu ekibi hafta sonu Antakya Belediyesi FK ile Antakya’da karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA