Başkan Gültak, geleceğin genç raketleri ile buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Gültak, geleceğin genç raketleri ile buluştu


 

Haber Merkezi

 

Başkan Mustafa Gültak, “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü” dolayısıyla, Akdeniz Belediye Spor Kulübü bünyesinde verilen tenis eğitimine katılan geleceğin genç raketleri ile kortlarda bir araya geldi.

Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı içinde bulunan belediyeye ait tenis kortunda gerçekleşen özel buluşmaya, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın yanı sıra, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar, uzman psikolog ve eğitimciler ile tenis eğitmenleri katıldı.

Gün dolayısıyla düzenlenen etkinlikte; “Güçlü Kızlar Aydınlık Yarınlar: Elleri Kalem Tutan Kızlar, Kortlarda Raket Tutarak Güçleniyor”, “Dünya, Hayallerini Gerçekleştiren Kız Çocukları ile Güzelleşecek, “Söz Kızlarda” ve “Sporda Fırsat Eşitliği Haktır” yazılı pankart ve dövizler dikkat çekti.

ATÖLYE ÇALIŞMASI YAPILDI

Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla gerçekleşen buluşmada, kız çocuklarına yönelik bir atölye çalışması da yapıldı, çocuk haklarına ilişkin çeşitli bilgiler verildi. Çocuk haklarına dair sözleşme maddelerinin de okunduğu etkinlikte geleceğin raketleri; duygularını, hayallerini ve geleceğe ilişkin planlarını resimlerle kâğıda çizdi.

 

“ÇOCUKLARIMIZA, HAYALİNİ KURDUKLARI BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da çocuklarla resim çizdi, tenis antrenmanına katıldı. Başkan Gültak, tenis kursiyeri kızların karşısına çıkarak tenisteki hünerini de sergiledi.

Etkinliğe ilişkin bir değerlendirme yapan Başkan Gültak, “Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla güzel bir etkinlikte, tenis kursu verdiğimiz kız çocuklarımızla bir araya geldik, resimler çizip, birlikte tenis oynadık. Benim bir sloganım var; Mutlu kadın, mutlu aile, mutlu toplum ve mutlu ülke… Ama bugüne özel; mutlu kızlar, mutlu kadın, mutlu aile diyoruz. Bu duygularla dünya kız çocukları gününü kutluyor, çocuklarımıza diledikleri, hayalini kurdukları bir gelecek kurmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizin sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA