KARA HAFTA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARA HAFTA


 

Erdemli derbisinde maç sırasında ve maçtan sonra çıkan olaylar haftaya damga vurdu. Yaygın basında da yer alan olaylar Mersin Süper Amatör Lig adına kara bir hafta olarak tarihte yerini aldı.

Barış Çoban
 

Mersin Süper Amatör Ligde ilk 3 hafta geride kaldı. A ve B grupta oynanan maçların ardından liderler mevcut yerlerini korudu. A grubunda Camspor B grubunda Erdemli Yörükspor 3’ncü haftaya da lider girdiler. A grubunun lideri maçını farklı kazanarak haftanın en farklı galibiyetine imza attı. B grubunun lideri Erdemli Yörükspor berabere kalmasına rağmen haftayı zirvede tamamlamayı başardı. Erdemli derbisinde maç sırasında ve maçtan sonra çıkan olaylar haftaya damga vurdu. Yaygın basında da yer alan olaylar Mersin Süper Amatör Lig adına kara bir hafta olarak tarihte yerini aldı.

CAMSPOR ÇOK FARKLI

İlk hafta liderlik koltuğuna oturan Camspor kazanarak yoluna devam ediyor. Kendi evinde Tarsus Belediyespor ile karşılaşan Mavi Beyazlı ekip 7 gol atarak 3 puanın sahibi oldu. Baştan sona üstün oynayan Camspor güzel futbolunu 7 golle süsleyerek karşılaşmayı 7-0 kazanarak liderliğini sürdürdü.

 

ZİRVEYE ISINDI

Haftaya 2’nci sırada giren Mezitli 33 Spor zorlu Karacailyas Veteranlar maçını da kazanarak 3’te 3 yaptı. Çekişmeli ve zevkli geçen geçen maçta her iki ekipte kale önlerinde cömert davrandı. Bol gol pozisyonun olduğu karşılaşmada tek golün sahibi Mezitli ekibi karşılaşmayı 1-0 kazanarak 3’te 3 yapmasını bildi.

AKDENİZ ŞAŞIRTTI

Ligde ki ilk 2 maçını kazanan Akdeniz Belediyespor haftayı 1 puanla kapattı. Favori çıktığı karşılaşmada Mersin Ormanspor ile 0-0 berabere kaldı. Seyfi Ali Türkoğlu sahasında oynanan maçta etkili oynayan tarafa Akdeniz Belediyespor oldu. Etkili oyununu golle süsleyemeyen Mavi Beyazlı ekip 1 puana razı oldu.

 

YÖRÜKLER TAKILDI

İki haftadır liderlik koltuğunda oturan B grubu lideri Erdemli Yörükspor Erdemli derbisinde Erdemli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılıklı ataklarla geçen maçta ekipler bir birine üstünlük sağlayamadı. Başa baş oynanan maçta karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti. Yörükspor berabere kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Maç sonunda yaşananlar ise maçın önüne geçti.

LİGE ALIŞMAYA ÇALIŞIYOR

Bölgesel Amatör Ligden düşerek Süper Amatör Lige gelen Mersin 33 FK tam olarak ligde hazır bir görüntü çizmedi. Oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Mavi Beyazlı ekip bu hafta Tarsus temsilcisi Çukurova Birlik FK’yı konuk etti. Dengeli geçen karşılaşmada gol atmayı beceremeyen ekipler puanları paylaşmak zorunda kaldı 0-0. Berabere kalan Mersin 33 FK 7 puan ile haftaya 2’nci sırada girdi.

MAÇ SONU KARIŞTI

Erdemli derbisinde Edemli Belediyespor ile Erdemli Limonspor karşılaştı. 1-1 biten maçta futboldan çok saha olayları ile günceme geldi. Maçın ardından her iki takım futbolcularının saha içinde tekme tokat bir birlerine girmesi futbol adına yakışmadı. Saha içi ve dışında yaşanan bu gelişmenin ardından her iki ekibinde TFF’den ceza alması gündeme geldi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA