Haydi Tarsus tribüne! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Haydi Tarsus tribüne!


 

Geçtiğimiz haftalarda Federasyon Kupası’nı kazanan ve Süper Lig yolunda dolu dizgen ilerleyen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Alanya Belediyespor karşılaşmasına hazırlanıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, dolu dizin gidişatını sürdürüyor. Ligde oynadığı ilk iki maçta parkede fırtına gibi esen Tarsuslu Periler, 3. maçında Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK’yi ağırlayacak.

Pazartesi günü saat 13:00’te oynanacak karşılaşma öncesi kulüpten, “Haydi Tarsus tribüne, takımını yalnız bırakma” çağrısı geldi.

 

TARSUSLU PERİLER DOLU DİZGİN

Geçtiğimiz haftalarda Federasyon Kupası’nı da kazanan Sarı Lacivertliler, ligin ilk haftasında evinde Elazığ basketbol takımını 82-66 mağlup etti. İkinci lig maçında ise geçen hafta deplasmanda Urla’yı 71-46 gibi farklı bir galibiyetle geçen Tarsuslu Periler, Alanya Belediyespor Antalya Güneşi GSK maçını da kazanarak, Süper Lig’e çıkma yolunda sağlam adımlarla ilerlemesini sürdürmek istiyor.

Başantrenör Mustafa Secerlioğlu, bu sezonki birinci hedeflerini kupayı kazanarak gerçekleştirdiklerini dile getirerek, “Lige galibiyetlerle başlamak morallerimizi iyice yerine getirdi. Şimdi artık ikinci hedefimize odaklanarak inşallah lig şampiyonluğunu Tarsus’a getireceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA