Hemşirelik Fakültesi oryantasyon programı düzenledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hemşirelik Fakültesi oryantasyon programı düzenledi


 

MEÜ Hemşirelik Fakültesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında Hemşirelik Fakültesini kazanan öğrencilere yönelik oryantasyon programı düzenledi.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi(MEÜ) Hemşirelik Fakültesi’nin Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezinde düzenlediği oryantasyon programına, Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayda Çelebioğlu, üniversitenin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Duygu Vefikuluçay Yılmaz, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mualla Yılmaz ve Doç. Dr. Gülay Altun Uğraş, öğretim üyeleri, fakülte idari personeli ve birinci sınıf öğrencileri katıldı. Programda, fakülteye dereceyle giren öğrencilere hediye verildi.

 

FAKÜLTEYE DERECEYLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE VERİLDİ

Programda ilk olarak öğrencilere, üniversite ve Hemşirelik Fakültesi ile ilgili bilgiler verildi. Ders kayıtları, öğrenci değişim programları, öğretim elemanlarının tanıtımı, ders işleyişleri, yönetmelik ve esaslar gibi öğrencilere faydalı olacak tüm bilgilerin de verildiği oryantasyon programı, Hemşirelik Fakültesine YKS 2022 sonucunda dereceyle yerleşen öğrenciler Çidem Beştaş ve Melek Çoruk’a Dekan Prof. Dr. Ayda Çelebioğlu tarafından hediye takdim edilmesiyle devam etti.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Prof. Dr. Ayda Çelebioğlu, tüm öğrencilere sosyal yönü güçlü, başarılı bir öğrenim hayatı diledi. Daha sonrasında Arş. Gör. Sümeyye Kaya Kocagil, Sağlıkla Yaşam Topluluğu hakkında öğrencileri bilgilendirdi ve tüm öğrencilere başarılar diledi. Ardından, Öğrenci Hemşireler Derneği Mersin Üniversitesi temsilcisi Didem Akbaş’ın dernek ile ilgili bilgiler vermesiyle oryantasyon programı sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA