Heyecan sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Heyecan sürüyor


 

BARIŞ ÇOBAN

 

Mersin Süper Amatör Ligde 3.hafta maçları hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. A grubunda haftaya lider giren Camspor ligde 5’nci sırada bulunan Tarsus Belediyespor ile oynayacak. Haftanın zevkli ve gollü  geçmesi beklenen karşılaşma Pazar günü saat  15.00’da oynanacak. Ligde 2’nci sırada bulunan Mezitli 33 Spor Karacailyas Veteranlar Kulübü karşında 3 puan arayacak. Ligin 2’nci haftasında Silifke İdman Yurdu’nu 3-0 gibi net bir skorla geçerek ne kadar güçlü bir ekip olduğunu göstermişti.

Haftanın önemli karşılaşması Pazar günü saat 15.00’da Suni Çim sahada oynanacak. 2’de 2 yapan Akdeniz Belediyespor averajla haftaya 3’ncü sırada girmişti. Ligde 1 puanı bulunan Ormanspor’u konuk edecek olan Mavi Beyazlı ekip sahaya 3 puan için çıkacak. A grubunda da ki diğer karşılaşmalar da İdman Yurdu 1925 Mersin Yolspor, Silifke İdman Yurdu Kuvayi Milliyespor ile oynayacak.

B grubunda da A grubunda olduğu gibi zorlu maçlara sahne olacak. B grubunun lideri Erdemli Yörükspor Erdemli derbisinde Erdemli Belediyespor ile karşılaşacak.B grubunda sonucu en çok merakla beklenen karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da İlçe sahasında oynanacak. Bölgesel Amatör Ligde ummadığı bir sezonun ardından Süper Amatör Lige düşen Mersin 33 FK tekrar BAL’a çıkmak için mücadele veriyor. Kendi sahasında Tarsus temsilcisi Çukurova Birlik FK karşısında 3 puan için çıkacak.

Lige güçlü bir kadro kurarak giren, geçen hafta beklemediği bir mağlubiyet alan Erdemli Limonspor telafi maçına çıkıyor. Erdemli derbisi de olarak görülen karşılaşmada Erdemlispor ile oynayacak. Zayıf rakibi karşısında mutlak 3 puan için çıkacak. Grupta ki değer karşılaşmalarda Tarsusgücü Mut İdman Yurdu’nu ağırlarken, Tarsusspor Akdenizgücü ile oynayacak. Tüm karşılaşmalar Pazar günü saat 15.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA