Vali Pehlivan sahada! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan sahada!


 

Mersin’e atanmasının üzerinden 5 ay geçen Vali Ali Hamza Pehlivan, kentte devam eden kamu yatırımlarının inşaatlarına yönelik sıkı takibi ile dikkat çekiyor.

Haber Merkezi

 

Mersin’e atanmasının üzerinden 5 ay geçen Vali Ali Hamza Pehlivan, yüksek temposu ile göz dolduruyor. Pehlivan özellikle, kentte devam eden kamu yatırımlarının inşaatlarına yönelik sıkı takibi ile dikkat çekiyor. 

Vali Ali Hamza Pehlivan son olarak, inşaatı devam eden Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasını şantiye alanını ziyaret etti. Vali Pehlivan, devam eden çalışmaların son durumu hakkında yüklenici firmanın şantiye şefinden bilgiler aldı.

Yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerine inşa edilen bodrum, zemin ve artı üç katlı binanın bir tarafı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü diğer tarafı Sosyal Hizmet Merkezi olacak şekilde hizmet verecektir.

Vali Pehlivan’a incelemeler sırasında; Mersin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Özgür Yalçın, Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Veysel Topkaya da eşlik etti.

 

YURT İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Ali Hamza Pehlivan ayrıca, Çiftlikköy’de yapımı devam eden yurtlarda incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve yurt müdürleri ile birlikte 1000 ve bin 500 kişi kapasiteli iki blok olacak şekilde yapımı devam eden yurt binalarının bulunduğu inşaat alanını gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Vali Pehlivan, 2022-2023 yükseköğretim sezonunda yurtlarda kalmak için başvuran bütün öğrencilerin yurtlara yerleştirildiğini ve barınma sorunu yaşanmadığını, inşaatı devam eden yurtların tamamlanmasıyla önümüzdeki yıllarda da sıkıntı yaşanmayacağını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA